رئیس جمهور گفت: وضعیت شبکه برق می‌توانست خیلی بدتر از امروز باشد، لذا از همه کسانی که وضعیت شبکه را به یک پایداری نسبی رساندند، قدردانی می‌کنم.

رئیس جمهور در نشست مدیریت بهینه ناترازی انرژی و نیرو، با اشاره به اینکه پیش‌بینی‌ها حکایت از آن داشتند که وضعیت ناترازی انرژی در آذر ماه بدتر از آنچه شاهد بودیم، خواهد بود، از عملکرد موفق این کمیته در زمینه مدیریت ناترازی‌ها قدردانی کرد و از آنها خواست که با ادامه جلسات خود، از همین حالا به فکر مدیریت تولید و مصرف انرژی و نیرو در تابستان و زمستان سال آینده باشند.

 مسعود پزشکیان صبح امروز جمعه در نشستی که با حضور رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای کشور، نفت، نیرو، راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت و سخنگوی دولت، به منظور بررسی آخرین وضعیت و اقدامات مدیریت ناترازی‌ها در بخش انرژی و نیرو در وزارت کشور و با حضور برخط استانداران سراسر کشور برگزار شد، با اشاره به گزارش‌های ارائه شده و وضیت عمومی شبکه برق اظهار داشت: پیش‌بینی‌ها گواه آن بود که وضعیت شبکه می‌توانست خیلی بدتر از امروز باشد، لذا از همه کسانی که با تلاش‌های خود توانستند وضعیت شبکه را به یک پایداری نسبی برسانند، صمیمانه قدردانی می‌کنم.

رئیس جمهور با بیان اینکه متاسفانه یکی از عادات غلط ما این است که در مواقع بروز مشکل به جای اینکه دنبال منشا مشکل باشیم، به دنبال یافتن مقصر هستیم، بر اتخاذ راهکاریی به طور هم‌زمان برای مدیریت این بحران تاکید و در تشریح آنها گفت: اولا برای رفع مشکل و مدیریت یک بحران باید همه بخش‌ها و اجزای آن را هم‌زمان مورد توجه قرار دهیم، به عنوان مثال یکی از اقدامات موثر برای مدیریت ناترازی‌ها در عرصه انرژی، تهیه بسته‌های آموزشی متناسب با اقلیم و شرایط واحد‌های مختلف اعم از مسکونی، تجاری، خدماتی و صنعتی است.

 پزشکیان با بیان اینکه بالا بودن میانگین میزان مصرف انرژی در کشورمان قابل انکار نیست، اما می‌توان با ارائه آموزش‌های مناسب، مصرف را به شکل موثر مدیریت نمود، تصریح کرد: باید تجربیات موفق در این حوزه را جمع‌آوری و جمع‌بندی کرد و آنها را با دیگر دستگاه‌ها به اشتراک گذاشت.

رئیس جمهور راهکار بعدی را بررسی و مهندسی اقدامات و آثار آنها عنوان کرد و افزود: روند تولید، توزیع و مصرف باید مهندسی شود، تا به شناسایی راهکار‌های کاهش و مدیریت مصرف کمک کند. همچنین یکی دیگر از راهکارها، بهره‌گیری از قوانین و مقررات و مدیریت اقدامات بر اساس روش‌ها است. باید مقررات را به گونه‌ای تنظیم و اعمال کنیم که بر مدیریت مصرف موثر واقع شوند. این روش باید تشویق و تنبیه را توأمان لحاظ کند و در اجرای آن از خود اصناف، سمن‌ها و دیگر بخش‌های غیردولتی و خصوصی کمک بگیریم.

 پزشکیان با اشاره به اینکه در اعمال مجازات نباید صرفا بر روش‌های محاسبه و پایش و نظارت فعلی بسنده کرد و پایش باید کاملا دقیق و هوشمند باشد، در توضیح آن تصریح کرد: وقتی میزان تولید و اتلاف انرژی مشخص و قابل محاسبه است، طبیعتا باید میزان مصرف نیز مشخص باشد. میزان مصرف بخش‌ها و واحد‌های مختلف باید بر مبنای پیش‌بینی‌ها به شکل دقیق پایش شود تا مصارف غیرمجاز نیز مشخص و امکان برخورد با آنها فراهم شود.

رئیس جمهور بر تشکیل یک کارگروه برای طراحی دقیق و اجرای این اقدامات تاکید و خاطرنشان کرد: در بخش اجرای این اقدامات نیز باید از همه ظرفیت‌های موجود برای ارتباط به‌هنگام و مستمر با مردم از جمله صدا و سیما، رسانه‌ها، مدارس، مساجد و دیگر بخش‌ها بهره گرفت.

 پزشکیان در ادامه سخنانش درباره ضرورت پایش دقیق و هوشمند توزیع و مصرف انرژی و نیرو در کشور، به پیگیری‌های جدی در حال انجام برای شناسایی مبادی خروج فرآورده‌های نفتی از مدار توزیع قانونی اشاره کرد و اظهار داشت: وقتی تولید این فرآورده‌ها در اختیار ما و میزان آن به شکل دقیق قابل محاسبه است و شبکه توزیع نیز در اختیار و تحت نظر ماست، به هیچ وجه قابل قبول نیست که ارقام چند ۱۰ میلیونی خروج فرآورده از مدار قانونی توزیع مطرح شود؛ این مسئله کاملا قابل کنترل است و باید هم به دقت کنترل شود، ادامه این وضعیت گواه ناکارآمدی ما است.

رئیس جمهور با انتقاد از عدم اتخاذ راهکار‌ها و اقدامات موثر در مقابله با قاچاق سوخت در کشور از استانداران و وزرای راه، صنعت، نیرو و نفت خواست که راهکار‌های مناسب را در این زمینه به کار بگیرند و افزود: اینکه در مواجهه با مشکلات بیاییم آمار‌هایی ارائه کنیم تا از خود رفع تقصیر کنیم، مشکلی را حل نمی‌کند، بلکه باید منشا و ریشه مشکلات را شناسایی و برطرف کنیم و در این فقره به طور جدی مانع قاچاق سوخت شویم.

 پزشکیان با تاکید بر اینکه جلسات مدیریت ناترازی انرژی در کشور باید ادامه پیدا کند، تصریح کرد: حالا که به لطف خدا و با همراهی مردم توانستیم از وضعیت نامطلوب پیش‌بینی شده در زمینه تامین انرژی و نیرو بگذریم، توجه خود را معطوف به آینده کنید. وزیر محترم کشور یک تیم مرکزی جهت بهبود مصرف انرژی در کشور تشکیل دهد و در این تیم راهکار‌های مربوط به مهندسی، هوشمندسازی در مصرف، مقررات و قوانین، تشویق و برخورد با متخلفان مورد بررسی قرار بگیرد. همچنین دستگاه‌های مختلف بسته‌های آموزشی مرتبط با صرفه‌جویی در مصرف انرژی را متناسب با نوع ماموریت‌ها و فعالیت خود تهیه کنند.

رئیس جمهور در پایان بر اهمیت استمرار فعالیت صنایع و جلوگیری از وقفه در تولید به دلیل کمبود انرژی و نیرو تاکید و با بیان اینکه «سوخت صرفه‌جویی شده در کشور باید به بخش صنعت اختصاص یابد»، اظهار داشت: تا جایی که امکان دارد باید کاری کنیم که گاز و برق صنعت قطع نشود. همچنین از امروز باید به فکر قطع نشدن برق صنایع در تابستان سال آینده باشیم. انشاءالله با دست به دست هم دادن و شناسایی دقیق مشکلات، راه‌حل عبور از مشکلات هم طراحی خواهد شد.

برق و گاز بیش از ۱۰۰ دستگاه دولتی در سراسر کشور قطع شده است

در ابتدای این جلسه اسکندر مومنی وزیر کشور به ارائه گزارشی درباره وضعیت تامین انرژی با توجه به سرمای شدید هوا طی هفته‌های گذشته پرداخت و گفت: در راستای پیگیری سیاست قطع برق و گاز اماکن پرمصرف، طی هفته‌های گذشته برق و گاز بیش از ۱۰۰ دستگاه دولتی در سراسر کشور قطع شده است. همچنین در حوزه برق معابر درون شهری و برون شهری نهایت همکاری صورت گرفت و تلاش شد تا مصرف برق مراکز پرمصرف نظیر فرودگاه‌ها، پایانه‌ها و ایستگاه‌های راه‌آهن به حداقل برسد. به لطف خدا، در هفته اوج سرما با توجه به اینکه حداکثر تلاش‌ها در تامین برق و گاز صورت گرفت و مردم نیز همکاری خوبی کردند، صرفه‌جویی صورت گرفته حتی بیش از پیش‌بینی‌ها بود و همین امر موجب شد که طی روز‌های اخیر قطعی برق خانگی نداشته باشیم.

وزیر کشور با اشاره به تشکیل کارگروه تامین پایداری انرژی در استانداری‌ها با محوریت استانداران و متشکل از مسئولان ادارات کل نفت، نیرو و صنعت افزود: در این کارگروه‌ها قرار بر این شد که قطعی برق و گاز صنایع با هماهنگی انجام شود. استانداران نیز به فراخور شرایط استان‌های متبوع خود ابتکارات و ایده‌هایی را اجرایی کردند که از این جهت از اهتمام و یکپارچگی عملکرد آنها تقدیر و تشکر می‌کنم.

مومنی عنوان کرد: بر اساس شرایط دمایی، طی روز‌های گذشته در مصرف روزانه ۴۰ الی ۴۵ میلیون متر مکعب گاز صرفه جویی شده که این موضوع موجب شده قطعی در این خصوص نداشته باشیم. در مجموع با اقداماتی که انجام شده و همچنین پویش‌هایی که در خصوص صرفه‌جویی در حال اجرا است، دستاورد خیلی بزرگی در حوزه انرژی حاصل شده است و همه برای عبور از شرایط بحرانی صادقانه تلاش کرده‌ایم.

افتی در ذخایر نفت گاز نداشته‌ایم

محسن پاک‌نژاد وزیر نفت نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از عملکرد این وزارتخانه در تامین سوخت مورد نیاز کشور طی روز‌های اخیر پرداخت و عنوان کرد: در هفته‌ای که سپری شد شرایط تحویل گاز و نفت گاز به نیروگاه‌ها خوب بود خوشبختانه سطح ذخایر گازوئیل در نیروگاه‌ها نیز افزایش یافته است. با توجه به اینکه در هفته آتی با کاهش دما مواجهیم تدابیری اتخاذ خواهد شد که با همکاری وزارتخانه‌های نیرو و نفت از شرایط پیش‌رو نیز عبور کنیم.

وزیر نفت با بیان اینکه طی روز‌های گذشته ثابت شد که اتخاذ تصمیم تعطیلی هوشمند می‌تواند نقش موثری در کاهش مصرف انرژی داشته باشد، اظهار کرد: وضعیت ذخایر نفت گاز در شرکت ملی گاز و انبار‌ها تغییر زیادی نسبت به گذشته داشته است و همچنین شرایط ذخایر نیروگاه‌ها نیز کاهش چشمگیری نداشته و در مجموع می‌توان گفت که افتی در ذخایر نفت گاز نداشته‌ایم. همچنین تامین نفت گاز کماکان ادامه دارد و آنچه که در توان بوده در این خصوص انجام شده است. علاوه بر افزایش قابل توجه تامین نفت گاز، ۱۰ الی ۱۲ میلیون لیتر نیز افزایش تولید روزانه داشته‌ایم و این شرایط تا عبور از دوره پیش‌رو ادامه خواهد داشت.

 راندمان ۴۰ درصدی نیروگاه‌های کشور 

عباس علی‌آبادی وزیر نیرو نیز در این جلسه به ارائه گزارشی در خصوص وضعیت فعالیت نیروگاه‌های کشور پرداخت و گفت که میانگین راندمان نیروگاه‌های کشور به ۴۰ درصد رسیده است.

افزایش سوخت تحویلی به صنایع

سید محمد اتابک وزیر صنعت معدن و تجارت هم در این جلسه در اظهاراتی عنوان کرد: دستور رئیس جمهور این بود که آنچه از صرفه‌جویی در مصرف انرژی در این روز‌ها حاصل می‌شود، به بخش صنعت تخصیص یابد تا صنعت و تولید دچار وقفه نشود؛ در این راستا طی سه روز گذشته میزان سوخت تحویلی به صنایع ۳ میلیون مترمکعب افزایش داده شده است. همچنان درخواست ما این است که هرآنچه که از محل صرفه‌جویی در مصرف انرژی ذخیره می‌شود، به بخش صنعت اختصاص یابد.

صرفه‌جویی روزانه ۶ مگاوات برق

در ادامه فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی به ارائه گزارشی درباره پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی در خصوص وضعیت هوا طی هفته پیش‌رو پرداخت و گفت: سازمان هواشناسی برای عصر امروز تا عصر فردا پیش‌بینی بارش کرده است. همچنین بر اساس پیش‌بینی‌های این سازمان، سامانه‌ای از بعد از ظهر روز دوشنبه وارد کشور می‌شود که تا ۵ درجه کاهش دمای محسوس خواهیم داشت.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه به صرفه‌جویی روزانه ۶ مگاوات برق از محل مدیریت روشنایی مسیر‌های برون شهری اشاره و اظهار کرد: در راستای تاکید رئیس جمهور بر مدیریت روشنایی مسیر‌های برون شهری، از دو هفته پیش این موضوع کاملاً اجرایی شد و اقداماتی صورت گرفت که به جز معابر حساس نظیر تونل‌ها و گردنه‌ها، روشنایی سایر معابر به صورت یک در میان انجام شود؛ از این محل حداقل روزانه ۶ مگاوات و در مجموع طی دو هفته ۱۰۰ مگاوات صرفه‌جویی در مصرف برق صورت گرفته است. 

صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز با پویش کاهش دو درجه‌ای دما

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از نتایج اجرای پویش کاهش دو درجه دمای محیط منازل اشاره کرد و گفت: بر اساس گزارش‌های ارائه شده صرفه‌جویی سه درصدی در مصرف گاز و همچنین صرفه‌جویی ۵ درصدی در مصرف برق از نتایج اجرای این پویش است.

استانداران قم، آذربایجان شرقی، مرکزی، تهران و آذربایجان غربی نیز در این جلسه در ارتباط ویدیو کنفرانسی به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده جهت صرفه‌جویی در مصرف سوخت و همچنین مدیریت ناترازی انرژی در استان‌های متبوع خود پرداختند.

منبع: ریاست جمهوری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۹ ۰۹ دی ۱۴۰۳
از زمستان سخت اروپا چه خبر؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۴ ۰۹ دی ۱۴۰۳
هواس پرتی خوبی بود اما هواس مان پرت نشد و نخواهد شد چون دیگر حناتون برای مردم عاقل فهمیده رنگی نداره
جم کنید این سياه نمایی سیا بازی هاتونو!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۰ ۰۹ دی ۱۴۰۳
روحانی دوم برو کنار به درد رییس جمهور بودن نمیخوری. برو با نوه ها بازی کن
Germany
ناشناس
۱۳:۰۵ ۰۹ دی ۱۴۰۳
هنوز اول زمستونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۶ ۰۸ دی ۱۴۰۳
دروغ میگی چون همین امروز ساعت 1 تا 3 عصر برق قطع شد (کوهسار البرز)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۸ ۰۸ دی ۱۴۰۳
دلار شده ۸۲ تومن ی فکری به حال مردم کنین چکار کنیم ما از کجا بیاریم بخوریم میشه دیگه زندگی کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۵ ۰۸ دی ۱۴۰۳
کو؟ همین الان برق خونه ما قطعه پکیج هم برق میخواد خونه یخ کرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۲ ۰۸ دی ۱۴۰۳
آفرین،آفرین!
تو همچین کشوری با این همه منابع و معادن و با داشتن نیروگاه اتمی عبور از همچین شرایطی واقعا دشواره!! شق القمر فرمودید
Sweden
ناشناس
۰۴:۲۷ ۰۸ دی ۱۴۰۳
کدوم شرایط سخت قهرا بلایای سخت طبیعی کشور مواجه نبود گرفتار جنگ و حمله دشمن نبود کشور فقیری هم نیستیم دوم و چهارم معادن گاز و نفت داریم منابع تجدید پذیر زیاده مدیریت سرمایه‌گذاری میخواد..اصلش مدیریت نیست . مشغول تقسیم غنایم اوان تشکیل دولت بودند فقط همین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۱۸ ۰۸ دی ۱۴۰۳
اینهمه برق وگاز داریم پس کجا میرن؟؟
Iran (Islamic Republic of)
mahyar
۰۰:۱۰ ۰۸ دی ۱۴۰۳
وعده صادق۳چی شد؟؟!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۴ ۰۷ دی ۱۴۰۳
فاتحه!!!چه روزای سختی بود ؟!چه دوران تاریکی !!چه خفقانی!!!چه زندگی قبرستونی الحمدلله تموم شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۴ ۰۷ دی ۱۴۰۳
با این گرونی : برق از کله آدم می پره!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۲ ۰۷ دی ۱۴۰۳
اگر دردم یکی بودی چه بودی : با قیمت های دولا وپهنا چکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۱ ۰۷ دی ۱۴۰۳
بخدا یکی نیست به داد کشاورزها برسه. در شبانه‌روز فقط ۶ساعت برق کشاورزی داریم. اگه اینجور باشه، امسال باید بریم گدایی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۰ ۰۷ دی ۱۴۰۳
اینها اثرات تهمت زدن به آیت الله رئیسی هست آقای زرشکیان اصلاح طلبها گفتن آیت الله رئیسی شش کلاس سواد داره اما خدا جای حق نشسته مثلا باسوادترین اصلاح طلب هم اندازه شش کلاس آیت الله رئیسی هم سواد ندارد یعنی تحصیلات همه اصلا طلبها اندازه شش کلاس آیت الله رئیسی هم نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۸ ۰۷ دی ۱۴۰۳
آقای پزشکیان به داد گرسنگان و مستاجران و یتیمان و زمین گیر شدگان و بی کسان برسید ، ایشان از گرسنگی و سو تغذیه و آوارگی دارند نابود میشن. دزدها و دلال ها را پس بزنید . حق مظلومان را بدید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۲ ۰۷ دی ۱۴۰۳
با این همه فشار توقع دارید کنتور مردم نپره باد هوا که نمشه خورد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۴ ۰۷ دی ۱۴۰۳
بالا رفتن سخته ، کی به نوک قله می رسیم؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۰ ۰۷ دی ۱۴۰۳
کمی هم به فکر اُفت فشار مردم باشید فشار از ⬆️⬇️➡️⬅️فشار ی که تبدیل به فوشار شده!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۰ ۰۷ دی ۱۴۰۳
بحران سازی مصنوعی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۹ ۰۷ دی ۱۴۰۳
آخه داشت تابلو میشد عمدیه یه شبه مشکل حل شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۷ ۰۷ دی ۱۴۰۳
دکتر علمی عبور کردید یا دیمی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۴ ۰۷ دی ۱۴۰۳
بی کفایت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۳ ۰۷ دی ۱۴۰۳
۲۰ سال هست هی گفتید داریم انرژی هسته ای درست میکنیم برای تولید برق پس چی شد ؟ ابن همه هزینه سر دست ملت ایران گذاشته شد این همه تمام مورد نیاز ملت را گرون کردن این چند ساله این همه تحریم شد کشور عزیزمان این همه شعار دادیم حجنره مون پاره شد انرژی هسته ای حق مسلم ماست پس لااقل پنلهای خورشیدی می‌زدیم الان کشور دچار مشکل سوخت نمیشد
Iran (Islamic Republic of)
Saeid
۲۲:۰۱ ۰۷ دی ۱۴۰۳
خلایق هر چه لایق
لیاقت ما مردم که انتخاب بلد نیستم همینه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۳ ۰۷ دی ۱۴۰۳
برق را کشف کرد اونم تو چند ساعت دیگه مشکلی نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۰۷ دی ۱۴۰۳
پرداخت یارانه نان مستقیم به مردم باعث صرفه جویی در مصرف گاز و برق خواهد شود چون ۳۰درصد نانوایان با مصرف گاز و برق بدون اینکه نان پخت کنند فعالیت خود را توجیح می کنند تا آرد دریافت کنند و در بازار آزاد بفروشند(با روشن کردن و داغ نگه داشتن تنور نانوایی بازرسان را فریب می دهند)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۴ ۰۷ دی ۱۴۰۳
پدر ملت رو آوردید جلوی چشمشون... هنوز که هنوزه داره برق قطع میشه و کاسب جماعت ضرر میده... چه افتخاری داره به پایداری رسوندن؟؟؟ نباید میذاشتید کار به اینحا بکشه...
ای کاش شما هم شش کلاس سواد داشتید... روحش شاد... مرد بود... شما فقط حرف می‌زنید...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۱ ۰۷ دی ۱۴۰۳
آقای رئیسی، رئیس قوه قضائیه ودرسی که قضات خواندند بسیار سخت است. این هم از مظلومیت آقای رئیسی که هنوز یک عده میگن 6کلاس سواد داشت خدا آن دهانی را که این حرف دروغ را در زبان مردم انداخت لعنت کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۱ ۰۷ دی ۱۴۰۳
والا زمان رئيسى هم براى ما اوضاع وخيم بود و اجاره مغازمون با بدبختى درميورديم و خونه نميتونستيم اجاره كنيم و بازار كساد بود و توان خريد اكثريت صفر بود(بغير از اون يك درصدى ها اقايون و حاج اقا ها)! نميدونم شما از كدوم دسته هستى كه چنان اوم دوران براتون طلايى بوده ولى ما آرزوى خريد يدونه ماشين رو داشتيم از همون زمان تا به امروز ! آرزوى اينكه بتونيم خرج و مخارج زندگيمون دربياريم و تشكيل خانواده بديم از همون دوران خيلى طلايى رئيسيتون تا همين امروز! بنده به هيچكس راى ندادم فكرنكنيد طرفدار اقاى پزشكيان هستم عزيز
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۸ ۰۷ دی ۱۴۰۳
معلومه میشه اگه برق قطع نشد ومدارس به خاطر کم بودگازتعطیل نشد .ولی یه چیزیم‌هست همش تقصیردولت ومسئولین وپزشکیان نیست بعضی ازمردم فرهنگ درست مصرف کردن راندارن وهدرمیدن اب وبرق وگازمیگن پولشامیدم پول چه فایده بخوره توسرتون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۰۷ دی ۱۴۰۳
عمه ی منم میتونست اینطوری کشور داری کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۰۷ دی ۱۴۰۳
آفرین برنده شدی ! حالا برو کلاس دوم ! بیشتر تمرین کن !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۳ ۰۷ دی ۱۴۰۳
بله نتونستین نارضایتی تعمدی درست کنید
Iran (Islamic Republic of)
مصطفی
۲۱:۰۷ ۰۷ دی ۱۴۰۳
شما حکومتیا عبور نکردید
سرما تموم شد
تغییر وضعیت هوا رو هم دستاورد خودتون کردید
آلودگی هوا رو می تونید برطرف کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۶ ۰۷ دی ۱۴۰۳
گرانی قبضها از طرف شما ماندگار شد و عبور نکردیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۵ ۰۷ دی ۱۴۰۳
خجالت برای مسئولین با این مدیریت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۸ ۰۷ دی ۱۴۰۳
خیلی کلک هستی ناقلا
بقول معروف مشکل صوری جنگ زرگری درست کردی بعدش وانمود می کنی که مثلا کار مهم انجام دادبن.
عزیز من برا شعور ملت ارزش قائل بشوید.
این کاری که می گی جز وظایف درجه ۱۰ ام حل شده هست یعنی نباید چنبن مشکلی رابیان کنید. این جز وظایف همیشگی و باید حل میشده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۱ ۰۷ دی ۱۴۰۳
کشوری که ثروتمند ترین منابع نفتی و گازی رو دجهان داره چطور میشه که میشه جزیه فقیرترین کشورها وانقدربه مردم قشارمیا
رن وکارخانجاتش بخاطرسوخت تعطیل میشه؟؟؟؟؟
آیا چیزی جزم سریال بد مسولیت میتونن باشه....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۵ ۰۷ دی ۱۴۰۳
جناب وفاق ما ملت گرسنه و آواره ایم
پس چرا ندیدی مظلومان را
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۳ ۰۷ دی ۱۴۰۳
با اینکه بهت رای ندادم ولی خوشم اومد. چون اولا بالاخره یه حرف امیدوار کننده زدی دوما این که گفتی باید به فکر سال آینده باشیم و این یعنی باور به داشنه ها و ایمان به توانستن. انتظار ما همینه و بس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۲ ۰۷ دی ۱۴۰۳
مزحک و خنده دار. به پایداری رساندید؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۶ ۰۷ دی ۱۴۰۳
مزحک و خنده دار
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۹ ۰۷ دی ۱۴۰۳
مضحک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۷ ۰۷ دی ۱۴۰۳
مضحک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۲ ۰۷ دی ۱۴۰۳
بی کفایت ترین رئیس جمهور کل تاریخ ایران
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۴ ۰۷ دی ۱۴۰۳
چکار کنه بنده خدا پول وقتی نیست سوخت وقتی نیست معجزه نمیتونه بکنه تحریم هم بدتر شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۱ ۰۷ دی ۱۴۰۳
چه سرعتی!!
از دیروز تا امروز ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۷ ۰۷ دی ۱۴۰۳
دروغگو هنوز زمستون شروع نشده ‌. با مازوت سوزی نیروگاه ها ، مردم را مریض کردید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۱ ۰۷ دی ۱۴۰۳
سرمای بهمن مونده
آخرین اخبار