باشگاه خبرنگاران جوان؛زهره شعبانی ـ سمیه اکبری، مربی تیراندازی با کمان بانوان گفت:۲۲ سال است که در رشته تیراندازی با کمان کار میکنم و تقریبا از دوسال پیش از تاسیس فدراسیون تیراندازی با کمان در سال ۸۲ فعالیت حرفه ای را در این رشته ورزشی شروع کرده ام.
او در پاسخ به این سوال که استقبال بانوان قمی از رشته تیراندازی با کمان چگونه است؟ گفت:استقبال خوب است اما به خاطر گرانی تجهیزات از جمله کمان خیلی به سمت این رشته ورزشی نمی آیند چرا که رشته پر هزینهای است.
اکبری ادامه داد:در این رشته تیراندازی با کمان بانوان استعدادها و پتانسیل بالایی داریم که در مسابقات جهانی خوش بدرخشند اما این رشته نیاز به حامی مالی دارد.
مربی تیراندازی با کمان بانوان افزود: هیئت تیراندازی با کمان تا حدودی میتواند کمک کند، تجهیزاتی که هیئت دارد در حد آموزشی است آن دسته از ورزشکارانی که نیمه حرفهای و حرفهای بخواهند کار کنند نیاز است تجهیزات را خودشان تامین کنند، اما برای شروع هیئت امکانات اولیه را در اختیار قرار میدهد، اما اگر بخواهند به صورت حرفهای ادامه دهند مجبورند هزینه نمایند.
او با بیان اینکه فضای مناسبی برای تمرینات وجود ندارد،گفت: زمینی در باشگاه تختی اختصاص داده شده است، اما در این زمینی ورزشکاران دیگر تردد دارند و ایمنی و استانداردهای لازم را ندارد ، این زمین فقط مسافتهای ۱۸ و ۲۰ متر را جواب میدهد.
این مربی خواستار توجه ویژه مسئولان ورزش استان به این رشته ورزشی شد و گفت:برای ورزش قهرمانی زمین پنجاه تا ۱۰۰ متر نیاز داریم و در این زمینه خیلی رایزنی کردیم،بنده به شخصه در این ۲۲ سال که فعالیت کردم هیچ موقع یک زمین مناسب برای کمان نداشتیم.