چهارمین دوره مناظرات دانشجویی دانشگاه علوعمپزشکی کردستان بعد از طی هفت دوره با رقابت هشت تیم دو نفره در موضوعات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی امروز پنجم دی ماه به کار خود پایان داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مژگان رنجبر _دکتر فریدون عبدالملکی در ابتدای مراسم اظهار کرد: این مناظرات دانشجویی از اواسط آذرماه شروع شده و افراد منتخب در مرحله فینال به دوره رقابت‌های استانی راه پیدا خواهند کرد.

 وی به اهمیت قضاوت علمی و استدلال منطقی در محیط دانشگاه اشاره کرد و افزود: هدف از برگزاری مناظرات دانشجویی ایجاد فضایی علمی درست برای رقابت‌های سالم است. رفتار و گفتار در دانشگاه باید بر اساس استدلال علمی باشد و این توانایی باید در دانشجویان تقویت شود تا بتوانند تأثیرگذار باشند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان همچنین به گسترش فضای مجازی در عصر امروز اشاره کرد و افزود: نیاز به سواد رسانه‌ای به خصوص در قشر دانشجو به شدت قابل توجه است، این سواد به ما کمک می‌کند تا اطلاعات صحیح را از نادرست تشخیص دهیم.

عبدالملکی به خطرات ناشی از داشتن دانش ناقص اشاره کرد و گفت: داشتن دانش ناقص خطرناک‌تر از نداشتن دانش است همانطور که کسی که رانندگی کمی می‌داند، می‌تواند خطر افرین‌تر از فردی باشد که رانندگی بلد نیست. 

وی به دانشجویان توصیه کرد: برگزاری اینچنین جلسات علمی برای آموزش درست تفکر عمیق است و یقینا برای اظهار نظر در موضوعات مختلف، به مطالعه و استفاده از منابع معتبر باید پرداخت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تأکید کرد: ارتقای دانش از طریق استفاده صحیح از منابع می‌تواند به بهبود کیفیت علمی دانشگاه کمک کند.

برچسب ها: علوم پزشکی ، کردستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.