مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: از ابتدای اجرای طرح صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تاکنون بیش از ۵۵۳ میلیارد ریال جهت خدمات سرپایی و بستری آنها در این استان هزینه شده است.

محسن اسدبیگی روز چهارشنبه اظهار داشت: از ابتدای شروع طرح صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در آبان ۱۴۰۱ تاکنون ۲۹ هزار و ۸۲۰ بیمه شده در قالب ۷۴ نوع بیماری در سامانه نسخه الکترونیک نشاندار و چهار هزار و ۹۸۰ پرونده نیز در قالب ۱۰۷ بیماری مشمول صندوق رسیدگی شده است.

وی افزود: ۵۵۳ میلیارد و ۹۳۵ میلیون ریال بابت خدمات سرپایی و بستری و همچنین پرونده‌های خسارت و خارج از ضوابط صندوق بیماری خاص و صعب العلاج توسط این اداره کل از ابتدای شروع این طرح پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه ۵۴۵ بیمه شده در قالب ۷۴ نوع بیماری در سامانه نسخه الکترونیک نشاندار و یک هزار و ۲۶۱ پرونده نیز در قالب ۱۰۷ بیماری مشمول صندوق رسیدگی شدند که بیش از ۲۰۴ میلیارد و ۹۰۹ میلیون ریال بابت خدمات سرپایی و بستری و همچنین پرونده‌های خسارت و خارج از ضوابط صندوق بیماری خاص و صعب العلاج توسط اداره کل به این افراد پرداخت شده است.

اسدبیگی یادآور شد: امسال یک هزار و ۵۴۷ نفر بیمه شده نابارور در استان واجد شرایط دریافت خدمات تخصصی ناباروری شده و تعداد یک هزار و ۷۳۳ بار مراجعه به موسسات درمان ناباروری طرف قرارداد صورت گرفته است که در این خصوص ۲۲ میلیارد و ۸۳۲ میلیون ریال بابت خدمات دارو؛ آزمایش و ۹ میلیارد و ۱۱۵ میلیون ریال بابت اسناد مراکز درمان ناباروری طرف قرارداد استان و هشت میلیارد و ۷۰۴ میلیون ریال نیز بابت پرونده‌های خسارت متفرقه افراد نابارور توسط اداره کل بیمه سلامت پرداخت شده است.

وی تاکید کرد: همچنین در قالب هفت مرکز ترک اعتیاد طرف قرارداد بیمه سلامت از ابتدای سالجاری تاکنون اسناد تعداد ۷۶۶ نفر (۴۵۸ بیمه شده سلامت و ۳۰۸ نفر مربوط به سایر سازمان‌های بیمه گر) بصورت الکترونیک رسیدگی و مبلغ سه میلیارد و ۸۰۸ میلیون ریال پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون رسیدگی به اسناد پزشکی یک هزار و ۱۹۱ موسسه درمانی طرف قرارداد انجام و به اداره امور مالی ارسال شده است.

اسدبیگی گفت: امسال ۲۶ هزار و ۷۹۸ پرونده بیمارستانی نیز تا پایان آبان ماه پذیرش و رسیدگی شده که در مجموع مبلغ پنج هزار و ۲۷۷ میلیارد و ۳۹۱ میلیون ریال بابت صورتحساب این پرونده‌ها به اداره امور مالی ارسال شده است.

وی ادامه داد: این مدت ۲ میلیون و ۴۰۳ هزار و ۲۷۶ ویزیت الکترونیک و ۲ میلیون و ۵۸۰ هزار و ۸۳۹ خدمت الکترونیک توسط پزشکان برای جامعه تحت پوشش بیمه سلامت استان تجویز و رسیدگی شده است.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان اظهار داشت: ۶۷ مطب؛ ۲۵ بیمارستان؛ ۴۳ درمانگاه؛ ۵۱ مرکز آزمایشگاهی؛ ۶۴ فیزیوتراپی؛ ۳۴ توانبخشی؛ ۳۱ مرکز تصویربرداری؛ ۲۸۲ داروخانه؛ ۱۳۲ کانکس دارویی و ۱۵۶ مرکز خدمات جامع سلامت طرف قرارداد جامعه سلامت این استان است.

اسدبیگی بیان کرد: بیمه سلامت سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد ریال به موسسات طرف قرارداد، ۶ هزار و ۹۳۰ میلیارد ریال به بیمارستان‌های دولتی و غیردولتی و حدود سه هزار میلیارد ریال به موسسات خصوصی پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه از مجموع یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت استان بیش از ۶۵ درصد یعنی یک میلیون و ۲۳۲ هزار نفر بیمه تحت پوشش بیمه سلامت هستند، عنوان کرد: از این تعداد ۹۳۲ هزار و ۴۰۰ نفر بصورت رایگان خدمات دریافت می‌کنند.

منبع:ایرنا

برچسب ها: بیماران خاص ، لرستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.