سخنگوی دولت گفت: ۵ هزار منصب دولتی داریم که مخرج کسر حضور زنان در این مناصب بسیار کم است و اختصاص سهمیه به آنها می‌تواند در حضور آنها نقش مؤثری داشته باشد.

فاطمه مهاجرانی در رویداد زنان، محور نوآوری و فناوری که صبح امروز در آی هیت مستقر در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، گفت: برگزاری روز زن بهانه‌ای است که از زنان بگوییم، ولی عنوان روز زن تنها روز گرامیداشت مقام زن نیست. 

وی با اشاره به چالش‌های حضور زنان در عرصه‌های مختلف کشور، اظهار کرد: مخرج کسر حضور زنان در عرصه‌های مختلف کم است و این در حالی است که حدود ۵ هزار منصب مدیریتی داریم و بعید می‌دانم بیشتر از ۵۰ نفر خانم در این مناصب باشند.

مهاجرانی تصریح کرد: تقدیر از مدال‌آوران المپیادی را قبل از این مراسم داشتیم که فقط ۴ یا ۵ نفر دختر بودند. ما در فضا‌های مردانه حرکت می‌کنیم و اگر حتی فرد، با استعداد هم باشد، پیشرفت سخت است. 

سخنگوی دولت اظهار کرد: در جا‌هایی که ورود به آن جنبه رقابتی داشته باشد، مانند ورود به دانشگاه و عرصه‌های فناور، زنان پیشتاز هستند؛ چون ورود به این مراکز بر اساس توانمندی‌های بالقوه افراد است.

مهاجرانی با تاکید بر ضرورت شبکه‌سازی در میان زنان، یادآور شد: در اقلیت قرار گرفتن بانوان به هر دلیلی باعث می‌شود نتوانند شبکه‌سازی کنند و ما در این زمینه کمتر تمرین کرده‌ایم.

وی یکی از راهکار‌های حضور زنان در عرصه‌های مدیریتی را اختصاص سهمیه به آنها دانست و افزود: اختصاص این سهمیه رویکرد‌هایی است که باید اجرایی شود تا مدیران زن از همین سهمیه استفاده کنند.

وی ادامه داد: در دولت چهاردهم اختصاص سهمیه ۳۰ درصدی به بانوان انجام شد که کمک شایانی در حضور زنان در عرصه‌های مختلف به شمار می‌رود.

سخنگوی دولت، مسأله و موضوع زن را یکی از مسایل پیچیده ایران و دنیا عنوان کرد و یادآور شد: اگر نقش زنان در اقتصاد بیشتر شود، اقتصاد حالش بهتر می‌شود. زن‌های پیشگام مسیر نباید از مسیر بترسند و باید چراغ راه باشند.

برچسب ها: سخنگوی دولت ، زنان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۹ ۰۱ دی ۱۴۰۳
در کشور ما زنان کارمند دولت از حق اولاد و عائله مندی محروم هستند مگر در زمان فوت و یا طلاق همسر در حالیکه در بخش‌خصوصی این طور نیست و این نمونه بازر تبعیض و بی عدالتی است
Germany
ناشناس
۱۷:۵۹ ۰۱ دی ۱۴۰۳
همه رییس بیمارستانها باید زن باشد
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۷:۵۲ ۰۱ دی ۱۴۰۳
به ما تو دوران تحصیلات ابتدایی یاد دادند که مخرج کسر اگر کم باشد، عدد ویا خود کسر بزرگتر است. به شما چی یاد دادند، نمی‌دونم والله.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۴ ۰۱ دی ۱۴۰۳
فاطمه خانم بخند !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۳ ۰۱ دی ۱۴۰۳
لازم نیست،خدا خیرتون بده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۹ ۰۱ دی ۱۴۰۳
«بازم که سهمیه جای شایسته سالاری رو گرفت.»
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۷ ۰۱ دی ۱۴۰۳
چه سهمیه ایی تمام امورات و مزایای کشور شده سهمیه ایی .هر کسی شایستگی دارد اولویت باید داشته باشد قانون می‌نویسند برای عده ای سهمیه میذارن .حتی به علم و تحصیل هم کشاندند.برای همین امروز با مشکلات زیادی مواجه هستیم چاپلوسی و سهمیه ایی نتیجش همین. عدالت و قانون طراز بین المللی و استاندارد برود همین میشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۳ ۰۱ دی ۱۴۰۳
خانم سخن گو هنوز در زن یا مرد موندن کارمندان گیر هستی؟ دلار قیمت چنده؟ من کی هستم تو کی هستی؟ من کجام؟ تو کجا هستی؟
توی همه دنیا اصل بر شایسته گزینه هست خارج از جنسیت یا مذهب و رنگ و .... اونوقت خانم سخنگو دنبال چیه؟؟؟
سطح فکر یک مسئول باید چی باشه؟ چی شد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۲ ۰۱ دی ۱۴۰۳
خدا به دادمون برسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۳ ۰۱ دی ۱۴۰۳
۷۰ درصد طلاق و ازدواج نکردن دختران بخاطر کار کردن است زن باید در خانه بماند تو این نظام چون به زنان بها زیادتر دادید اوضاع را خراب کردید کارمند زن در بانک ها و ادارات کشور جمع بشه تنها برای پرستاری در بیمارستان دوکتر زنان و دندان پزشک زن لازم مابقی جمعش کنید
Iran (Islamic Republic of)
علی رضا
۱۴:۱۶ ۰۱ دی ۱۴۰۳
آقایی که نهج البلاغه می خوانی! ثمره اشتغال بانوان در شغل های عمومی، بی کاری مردان و گسستن خانواده ها ست و اختلاط زن و مرد ثمره ای جز فساد و خیانت ندارد.
امام علی علیه السلام: کل‌ّ امری‌ٍ تُدَبَّره‌ُ امْرَأَةٌ فَهُو ملعون‌.
هر کس‌ زمام‌ امور خود را به‌دست‌ زنی‌ بسپارد، ملعون‌ است‌.
آخرین اخبار