مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: فروش مواد دخانی در دکه‌های اطراف مدارس کردستان از مهم‌ترین چالش‌های امروز آموزش و پرورش است که باید مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ سنا فقیه سلیمانی _ هاشم ناظمی جلال در ششمین جلسه شورای آمورزش و پرورش استان کردستان در سنندج گفت: نیاز است  شهرداری و نیروی انتظامی در مورد دکه‌های اطراف مدارس که اقدام به توزیع اقلام دخانی می‌کنند فورا جهت جمع آوری آنها اقدام کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در مورد مدرسه ابتدایی مهر ماندگار در نایسر افزود: با پیگیری‌های انجام شده موافقت شد که با همراهی دستگاه‌های مختلف این پروژه هرچه زود‌تر آماده شود و در حال حاضر دانش‌آموزان ابتدایی در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

وی با اشاره به اینکه برای صرفه‌جویی در مصرف بهینه گاز و برقريال کلاس‌ها در چند روز اخیر به صورت غیرحضوری برگزار شده، گفت: نظارت و سرکشی از مدارس در راستای خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی به صورت مستمر صورت می‌گیرد.

وجود بیش از ۱۲ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در کردستان 

معاون آموزش متوسط آموزش و پرورش استان کردستان هم در این جلسه گفت: در مجموع ۱۲ هزار و ۳۰۰ نفر بازمانده از تحصیل در کردستان وجود دارد.

 سیدحجت‌الله موسوی اضافه کرد: ۱۹ درصد عوامل ترک تحصیل دانش‌آموزان استان مربوط به فقدان انگیزه، ۱۸ درصد مشکلات اقتصادی، ۱۸ درصد ضعف تحصیلی، ۸ درصد ازدواج و ۸ درصد هم نبود دبیرستان در محل سکونت است.

وی موسوی عنوان کرد: بیشترین آمار بازماندگان از تحصیل مربوط به شهر‌های مرزی استان است.

 با اشاره به اینکه مدارس شبانه روزی ما از لحاظ مالی در مضیقه هستند، گفت: در همین راستا در سال تحصیلی گذشته رقمی بالغ بر ۸ میلیارد تومان هزینه ایاب و ذهاب برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شد ک برای حمایت بیشتر از دانش‌آموزان هزینه‌های سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان روستای حواشی شهر‌ها به صورت کامل و رایگان صورت می‌گیرد.

موسوی تاکید کرد: بحث توسعه متوازن شاخه‌ای و رشته‌ای در استان کردستان در دستور کار قرار دارد و بر اساس برنامه هفتم پیشرفت حداقل ۵۰ درصد دانش‌آموزان باید به رشته‌های فنی و مهارتی گرایش پیدا کنند.

معاون آموزش متوسط آموزش و پرورش استان کردستان فعالیت دانش‌آموزان در مشاغل کاذب به ویژه در بازارچه‌های مرزی یکی از معضلات ک دغدغه‌های مهم آموزش و پرورش خواند.

 به گفته موسوی، در راستای ایجاد درآمد برای دانش‌آموزان مذکور، اجرای طرح‌های خود اتکایی مثل پرورش قارچ و زعفران در مدارس شبانه روزی انجام شده است.

حدود ۳۱۵ هزار و ۹۳۸ دانش‌آموز در سطح استان تحصیل می‌کنند ک این آمار ۱.۸۵ درصد کل دانش آموزان کشور را تشکیل می‌دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.