باشگاه خبرنگاران جوان، سنا فقیه سلیمانی _ آرش زرهتن لهونی امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سنندج بیان کرد: موضوع آموزش و پرروش از موضوعات پر اهمیت برای دولت بوده و سیاست دولت چهاردهم تمرکز بر حوزه آموزش و پرورش است.
استاندار کردستان با بیان اینکه ما نباید حتی یک دانشآموز تارک و بازمانده از تحصیل داشته باشیم، اظهار کرد: نباید هیچ دانشآموزی به خاطر شرایط اقتصادی از تحصیل بازبماند.
وی در خصوص موضوع آسیبهای اجتماعی افزود: همه دستگاههای اجرایی استان باید عضو این شورا باشند و یک همافزایی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در سطح استان صورت گیرد.
لهونی با اشاره اینکه بحث آموزش و پرورش ۲ مولفه مهم است که باید همزمان هردو با هم دیده شود، گفت: با وجود اینکه در کردستان با کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی مواجه هستیم باید برای رفع این مشکل از همه ظرفیتهای استان استفاده کنیم.
استاندار کردستان با تاکیید به اینکه ما به عنوان یک مسئول در برابر تک به تک کودکان کار مسئول هستیم و باید برای رفع مشکلات این حوزه برنامهریزی داشته باشیم افزود: مجموعه اجتماعی استانداری با ظرفیتهایی که در دستگاههای مختلف وجود دارد باید برای کاهش آسیبهای اجتماعی در حوزه کودکان کمک کند.
لهونی بر ضرورت استفاده از ظرفیت خیرین گفت: اگر وضعیت را به صورت کامل تبیین کنیم همه پای کار خواهند آمد و مسئولیت اجتماعی خود را در این خصوص انجام میدهند همچنین ما به عنوان خادم مردم در استان آمادگی خود را برای بکار گیری تمام توان و ظرفیت مسیر اعلام میکنیم و با برنامهریزی، رفع آسیبهای حوزه کودکان را طی کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان هم با تاکید به اینکه باید به سمتی حرکت کنیم که این اجلاسیهها سودمند و باکیفیتتر از گذشته برگزار شود افزود: اجلاسیههای نماز باید به سمت تحقق سیاستهای تعریف شده در وزارت آموزش و پرورش و راهبردهای پرورشی نظام آموزش و پرورش حرکت کند.
مهدی رمضانی در خصوص تجهیز نمازخانههای مدارس گفت: در حد توان سازمان نوسازی باید این مهم مورد توجه قرار گیرد و هرآنچه نیاز است را تامین کنند.
وی یکی از راهبردهای وزارت آموزش و پرورش را گسترش نمازهای جماعت در بدنه آموزش و پرورش دانست و افزود: نباید این اجلاسیهها را به تقدیر از چند نفر و یا چند سخنرانی صرف خلاصه کنیم و باید از همه ظرفیتها و دستگاهها برای برگزاری هرچه کیفی این اجلاسیهها در سطح استان بهره ببریم.
رمضانی بیان کرد: اگر معلم ما با یک وضعیت ظاهری نادرست در محیط اموزشی و مدرسه حضور پیدا میکند نمیتوانیم انتظار پوشش مناسب و اسلامی از دانشآموز داشته باشیم
وی با تاکید به اینکه فضای کنشگری دانشآموز در مسجد و فعالیت دانشآموزان در مسجد باید فراهم شود، گفت: تا زمانی که خود ما نمازگزار و متخلص به اخلاق دینی نباشیم نمیتوانیم بر اقامه نماز در مدارس توسط دانش آموزان انتظاری داشته باشیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان اظهار کرد: ما یک انسان هوشمند به نام دانشاموز قرن ۲۱ روبرو هستیم که باید او را اقناع کنیم در باید در این راستا کرسیهای آزاداندیشی در مدارس با توجه به منطقه زیست بوم مدرسه برگزار شود.