باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - غلامحسن اسکندری در نطق پیش از دستور شورای شهر شیراز ضمن گرامیداشت سالروز وفاتام البنین (ع) که به بشریت درس گذشت و آزادگی داد، در ارتباط با هفته پژوهش و فناوری، گفت: نقش پژوهش در تصمیمات شورا و شهرداری اعم از کمیسیون و صحن و مدیریت و اجرا میتواند نقضی بر روشهای مرسوم و قدیمی چند دهه گذشته باشد.
او با تصریح بر اینکه برای رسیدن به شرایط و نتایج جدید، باید روشها را تغییر داد و این مهم تنها از طریق پژوهش قابل تحقق است، گریزی به تصویب تدوین قانون پیوست فرهنگی زد و افزود: با توجه به ظرفیتهای فراوان نیروهای مجرب و تحصیلکرده امید است که از این مسیر پژوهشی برای تدوین پیوستهای دیگر یز استفاده شود. تدوین پیوست زیست محیطی برای پروژههای عمرانی و پیوستهای پدافندی و ترافیکی در حوزه شهرسازی نیز از ضروریات آینده شهر شیراز است.
اسکندری بیان کرد: با توجه به اینکه فصل تدوین بودجه نزدیک است، و از طرفی مشاهده میشود که برخی از مدیران به افزایش بودجه سالیانه افتخار میکنند، توجه به این نکته مهم است که حدود ۹۰ درصد بودجه شهرداری از جیب مردم تامین میشود، یا به طور مستقیم از عوارض و یا به طور غیرمستقیم از تهاتر زمینهایی که آن هم از املاک مردم است و افزایش بودجه موجب فشار بیشتر به مردم میشود.
عضو شورای شهر شیراز با بیان اینکه مردم دیگر تحمل فشار اقتصادی بیشتر را ندارند، اظهارکرد: لازم است در نوشتن بودجه سال آینده این مسئله مورد توجه قرار گیرد تا ما خودمان عامل فشار بیشتر بر مردم نباشیم.
او با اشاره به اینکه اخیرا دیوان عدالت اداری حکمی را در مورد تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی صادر کرده است، ادامه داد: شنیده شده که برخی از صاحبمنصبان شهرداری ادعا کردهاند که به واسطهی نامهی بنده، از تبدیل وضعیتها جلوگیری شده است. اگر کسی احیانا چنین جملهای به کارمندان شهرداری گفته است قطعا کذب است.
اسکندری افزود: پیگیر شفافیت نیروی انسانی در شهرداری هستم و در آینده نزدیک این مسئله را مجددا مطرح خواهم کرد. اما موضوع مسئولیت ضربه روحی وارده بر کارمندان شریف شهرداری بر عهده کسانی است که وعدههای غیر قابل تحقق به کارمندان شریف شهرداری دادند و اکنون هم از حل کردن آن عاجزند.