کارشناس مذهبی گفت:حضرت ام البنین سلام الله علیها در لحظه لحظه‌های پر فراز و نشیب زندگی شان در مسیر ولایت ثابت قدم ماندند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهره شعبانی -حجت الاسلام محمدرضا قاسمی نیا، کارشناس مذهبی ضمن تسلیت وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها گفت: سیزدهم جمادی الثانی ، یادآور روزی حزن انگیز است روزی که مادری فداکار، بانویی صبور و با عظمت از تبار دلاوران، به سوی معبود پر کشید؛ بانویی که در لحظه لحظه‌های پر فراز و نشیب زندگی اش در مسیر ولایت ثابت قدم ماندند.

او افزود: حضرت ام البنین (س) ولایت پذیری را در تمامی ابعاد فرهنگی ،سیاسی و اجتماعی اثبات  کردند و با جهادتبیین در اواخر عمر با برکتشان با برپایی عزاداری نهضت و قیام عاشورا را زنده نگاه داشتند.

کارشناس مذهبی  با اشاره به سیره حضرت ام البنین (س)گفت: روز وفات ایشان را به عنوان روز تکریم مادران و همسران شهدا نامگذاری کرده اند؛ ایشان دارای بصیرت زیاد و ایمانی قوی بودند همین خصلت‌ها در فزرندان ایشان نیز ظهور پیدا کرد، ادب این بانوی بزرگوار در مقابل ولایت سبب شد تا نام ایشان در تاریخ ماندگار شود. 

قاسمی نیا گفت:اوج ادب را در سیره رفتاری حضرت ام البنین سلام الله علیها در لحظه اطلاع از خبر شهادت حضرت امام حسین علیه السلام و چهارفرزندشان و سایر اصحاب علیهم السلام می بینیم!که ابتدا با اصرار جویای حال امام زمانشان می شوند وامام حسین علیه السلام را برهمه آنان مقدم می دارند.

این کارشناس مذهبی  ادامه داد:واکنش آن بزرگوار دربرابر شنیدن خبر شهادت فرزندانش باید سرمشق همیشگی برای زنان ومادران باشد او که همسر و هم مادر شهیدان قهرمان و فداکار است؛ ایشان  برای جامعه امروز برترین الگو و درمسیرقوی شدن جامعه اسلامی نمونه و نشانه ای مثال زدنی هستند.

او با بیان اینکه ،القاب حضرت ام البنین فاطمه، فاضله،زکیه،تقیه،نقیه،رضیه ومرضیه است و تمامی این صفات در ایشان متجلی بود، گفت:این بانوی بزرگوار درس صبر،مقاومت وشکرگذاری از درگاه خداوندرا از زندگی نورانی همسرشان حضرت امیرمومنان حضرت علی علیه السلام آموخته بودند.

کارشناس مذهبی گفت:ایشان در تربیت فرزند دلیرشان حضرت ابوالفضل(ع)  الگویی برای  رشد و تعالی خانواده و جامعه هستند در دوران هشت سال دفاع مقدس وانقلاب اسلامی این بانوی بصیر و صبور برای زنان ایران اسلامی بهترین پیشوا بودند که به ایشان  اقتدا کردند و به مقام پر افتخار مادر و همسر شهید رسیدند.

او گفت:مراکز پژوهشی و علمی ، اندیشکده های راهبردی، مراکز حوزوی ،دانشگاهی  و نهادهایی که به موضوعات خانواده و پرورش و تربیت فرزند می پردازند  باید نسبت به بررسی جایگاه تمدن ساز حضرت ام البنین(س)مطالعه کاربردی نمایند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.