طی مراسمی و با حضور استاندار فارس و دیگر مسئولان ارشد استانی به مناسبت سالروز رحلت‌ام‌البنین (س) ۳۰۰ نفر از مادران و همسران شهدای استان فارس در شیراز تکریم شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - سردار ابراهیم بیانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در آئین تکریم از مادران و همسران شهداء در شیراز، با بیان اینکه از مجموع ۱۳ هزار و ۲۹۰ مادر شهید در استان تعداد ۵ هزار و ۲۴۹ نفر در قید حیات هستند و از تعداد ۱۱ هزار و ۲۲۱ نفر پدر شهید، تعداد یک‌هزار و ۵۹۳ نفر در قید حیات هستند، گفت: از مجموع ۴ هزار و ۱۶۶ همسر شهید ۳ هزار و ۶۸۲ نفر از همسران شهدا در قید حیات هستند و حدود ۲۲ درصد نیز آسمانی شده‌اند.

او افزود: استان فارس ۱۴ هزار و ۵۵۳ شهید تقدیم جمهوری اسلامی کرده است که از این تعداد ۱۴ هزار و ۱۶۱ خانواده تک شهیدی، ۳۵۱ خانواده دارای ۲ شهید، ۳۰ خانواده دارای ۳ شهید، ۹ خانواده دارای ۴ شهید، ۱ خانواده دارای ۵ شهید و ۱ خانواده داریم که ۶ شهید را تقدیم جمهوری اسلامی کرده است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مادر حضرت عباس (س) سردار بی‌بدیل کربلا، ۴ فرزند خود را در کربلا فدای امام حسین (ع) کرد، گفت:‌ام‌البنین (س) به عنوان همسر شهید و مادر شهید نام گرفته است و امروز به واسطه این مادر بزرگوار، روز تکریم مادران و همسران شهدا نام گرفته است.

حسینعلی امیری استاندار فارس نیز گفت: اگر امروز ایران اسلامی در دنیا دارای عزت و احترام است، این را مدیون ایثارگری، فداکاری و شهادت‌طلبی فرزندان برومند و مجاهد مادران شهدا است.

او با اشاره به اینکه ایران و مردم قدرشناس ایران مدیون خانواده شهدا هستند، اظهار کرد: شهدا کلمه‌های ایثار و فداکاری را به معنی عملی نشان دادند؛ شهیدان در زمان جنگ صحنه‌هایی آفریدند که اگر نمی‌دیدم و نمی‌شنیدیم فکر می‌کردیم که افسانه و داستان است.

امیری با تأکید بر اینکه مجاهدت شهدا خاموش بود تا به ریا آمیخته نشود، تصریح کرد: شهیدان در جبهه جنگ تحمیلی صحنه‌هایی آفریدند که با هیچ معادله انسانی قابل محاسبه نیست. مگر می‌شود به پیشواز مرگ رفت، برای مرگ مسابقه گذاشت و جان شیرین را تقدیم کرد.

 استاندار فارس با اشاره به از خودگذشتگی و صبوری مادران و همسران شهدا، گفت: مادران و همسران شهدا واجب‌التعظیم و واجب‌التکریم هستند.

امیری در ادامه سخنان خود با اشاره به سال‌روز رحلت حضرت‌ام‌البنین (س) بیان کرد: بانوانی در تاریخ هستند که برای رسالت الهی و انسان‌سازی تلاش کردند و تا پای جان پیش رفتند؛ جان‌فشانی کردند و در صحنه‌های اجتماعی فعال بودند.

استاندار فارس سخنوری، عقلانیت، صبوری، درایت و ولایت‌مداری را از ویژگی‌های‌ام‌البنین (س) دانست و افزود: این بانوی بزرگوار به تنهایی یک مدرسه فراگیر است، هیچ مدرسه‌ای مانند مکتب‌ام‌البنین (س) فراگیر نیست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.