استاندار فارس با اشاره به اهمیت احداث بزرگراه شیراز ـ اهواز، یکی از نتایج این کار را گسترش مراودات تجاری استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد حتی سایر استان‌ها را با کشور عراق دانست.

حسینعلی امیری در جلسه مشترک استانداران فارس، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد با هوشنگ بازوند؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور که به منظور بررسی آخرین روند عملیات اجرایی بزرگراه شیراز ـ اهواز برگزار شد، گفت: شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور یکی از مهم‌ترین سازمان‌های دولتی است که نقشی اساسی در توسعه کشور بر عهده دارد.

او بیان کرد: مسیر‌های ارتباطی از جمله اصلی‌ترین و مهم‌ترین زیرساخت‌های توسعه کشور هستند و بر همین اساس بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از طرح‌های خطوط راه، راه آهن و هوایی موجب رونق بیشتر در توسعه همه جانبه ملی و استانی خواهد شد.

نماینده عالی دولت چهاردهم در استان فارس، هدف‌گذاری نهایی پروژه بزرگراه شیراز ـ اهواز را اتصال دو کشور همسایه ایران و عراق دانست و تأکید کرد: کشورعراق از کشور‌های بازار هدف برای فروش محصولات مختلف تولیدی به ویژه تولیدات کشاورزی و باغی و ساختمانی استان فارس و همچنین درگاه ورودی کالا‌های مورد نیاز کشور است که تکمیل و بهره‌برداری هر چه سریع‌تر بزرگراه شیراز ـ اهواز می‌تواند اقدام مهمی در جهت رونق بیشتر مراودات تجاری استان‌های فارس، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد و حتی سایر استان‌ها بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق باشد.

امیری یادآور شد: افزایش تردد ساکنین سه استان فارس، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد و همچنین بخش قابل توجهی از تردد زائرین اربعین حسینی مربوط به مناطق و همسایگان شرقی کشور از مسیر بزرگراه شیراز ـ اهواز در سال‌های اخیر، اهمیت تکمیل و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر این پروژه را دوچندان و حائز اهمیت کرده است.

او با تأکید بر این موضوع که عبور یک پروژه راهسازی از یک منطقه گاهی موجب می‌شود برخی از افراد سودجو به دنبال کسب منافع غیرقانونی و زیاده‌خواهی حاصل از تملک اراضی مسیر توسط دولت باشند، بیان کرد: در دوران خدمت در استان‌های مختلف شاهد بوده‌ام که اعتبارات برخی پروژه‌ها به دلیل طولانی شدن زمان عملیات اجرایی و سودجویی برخی افراد، چندین بار از سوی دولت اختصاص می‌یافت که به دلیل سوءاستفاده سودجویان حتی اهالی منطقه اجرای عملیات نیز از هزینه آن اعتبارات منتفع نمی‌شدند.

استاندار فارس در ادامه خواستار فعال‌سازی و تسریع در اجرای قطعه حدفاصل شیراز تا بهبهان از پروژه بزرگراه شیراز ـ اهواز شد و گفت: تملک اراضی مسیر و همچنین تأمین اعتبارات لازم برای اجرای پروژه‌ها، اولویت و پیش‌نیاز برنامه‌ریزی و اجرای هر طرح عمرانی است.

در این نشست معاونین هماهنگی امور عمرانی استانداری‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد، چند تن از مدیران شرکت مادرتخصصی ساخت و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور و پیمانکاران پروژه بزرگراه در دست احداث شیراز ـ اهواز گزارشی از آخرین وضعیت عملیات اجرایی این طرح به طول ۵۴۰ کیلومتر که ۳۳۰ کیلومتر آن در حوزه راه‌های استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد و ۲۱۰ کیلومتر نیز در استان خوزستان قرار دارد، ارائه کردند.

در ادامه معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادر تخصصی ساخت و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل کشور در مورد رایزنی و پیگیری به منظور تأمین اعتبار لازم از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور برای تکمیل پروژه قول مساعد داد.

همچنین مقررشد برنامه زمان‌بندی تسریع در عملیات اجرایی این پروژه در جلسه آتی که با حضور دست‌اندرکاران اجرای این طرح در استان‌های فارس، خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد، به میزبانی استانداری فارس برگزار خواهد شد، تهیه و ارائه شود.

منبع: روابط عمومی استانداری فارس 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.