مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: نقش المان‌های بومی در آثار هنرمندان این خطه پهناور و کهن مشهود است.

 عبدالسلام بلوچ زاده در آیین یادبود و بزرگداشت استاد ابوالحسن افشاری هنرمند برجسته نقاشی سیستان و بلوچستان در سینما هامون زابل، اظهار کرد: سلسله برنامه شب‌های یادبود و بزرگداشت اصحاب فرهنگ و هنر از سرزمین ورجاوند سیستان آغاز شد و در سراسر استان اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: به صورت گردشی به این منطقه باز خواهیم گشت و همه هنرمندانی را که جریان ساز و تاثیر گذار بوده‌اند را تقدیر و تکریم خواهیم کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان از استاد افشاری به عنوان انسانی بزرگ و فرهیخته، با دغدغه‌های مقدس و ارزشمند یاد کرد و افزود: نمایشگاه آثار این هنرمند، نمایشی از خویشاوندی انسان با محیط بود.

وی تصریج کرد: یک مفهوم در روانشناسی هنر درباره ارتباط هنرمند با محیط، مطرح بوده که معمولی نیست، بلکه ارتباط خویشاوندی اش با اقلیمی است که در آن زندگی می‌کند، با آنالیز آثار هنری می‌توانیم میزان بسامد را به عنوان یکی از آیتم‌ها در نظر بگیریم که میزان بسامد المان‌های بومی در آثار این هنرمند برجسته آشکار است.

بلوچ زاده خاطرنشان کرد: این مهم را می‌توان در آثار دیگر اصحاب فرهنگ و هنر این منطقه کهن دید که از جمله آن می‌توان به اشعار محمد میر و عکس‌های حامد غلامی اشاره کرد.

وی ادامه داد: این بسامد گاهی به صورت آگاهانه بوده که می‌توان در آثار نویسندگانی همچون محمود دولت آبادی دید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: هنرمندان نیازی به تجلیل ندارند، بلکه مفتخر هستیم که در عصر این بزرگان زیسته‌ایم و رسم کهنی است که از همه کسانی که در حوزه فرهنگ و هنر تاثیرگذار بوده.‌اند، تقدیر کنیم.

روابط عمومی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.