به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ؛ کاظمی فر - به همت مدیریت شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی و جهاد کشاورزی شهرستان اهر اولین کارگاه آموزشی پخت ماهی و آبزیان در مدرسه شبانه روزی زهرا مردانی آذر اهر برگزار شد.
به گفته نجفی مدیر جهاد کشاورزی اهر این شهرستان ۲۲ استخر پروش ماهی دارد و ۵۵۰ تن ماهی در سال تولید می کند اما به دلیل ناآگاهی مردم از ارزش غذایی این محصول میزان مصرف ماهی در این شهرستان خیلی کم است و کارگاه آموزشی نیز در راستای فرهنگ سازی برای مصرف ماهی برگزار شده است.