ایمان عطارزاده، دبیر پویش ملی ایران همدل گفت: در پویش ایران همدل، کمکها با محوریت رسانه KHAMENEI.IR، پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی جمعآوری میشد و پویش ایران همدل ذیل فعالیتهای اجتماعی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آقا تعریف میشود.
عطارزاده ادامه داد: ما در رسانه KHAMENEI.IR پویشهای متعددی را برگزار کردهایم که شاید برخی از آنها برای مخاطبان شما آشنا باشد، مثلاً پویش افطاری ساده را داشتیم که توانستیم افطاری ساده را به عنوان یک حرکت اجتماعی فراگیری در کشور گسترش دهیم و اکنون خدا را شکر به عنوان یک الگو خیلی موفق در جامعه گسترش پیدا کرده است.
وی در پاسخ به این سوال که پویش افطاری ساده را چه مدت است انجام میدهید، اظهار داشت: از حدود ۱۰ سال پیش بود که «افطاری ساده» به عنوان یک پویش بر اساس بیانات حضرت آقا مطرح شد. همه جریان سازیهای تبلیغی و ترویجی که در رسانه KHAMENEI.IR به عنوان رسانه اختصاصی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب روی آنها کار میکنیم و جریانسازی میشود، منبعث از بیانات یا مکتوبات حضرت آقاست. مثلاً پویش افطاری ساده یا پویش «من عاشق مبارزه با صهیونیست هستم» یا «پویش پرچم افتخار» بر اساس بیانات حضرت آقا بود که فرمودهبودند خوب است به مناسبت دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی مردم پرچمهای ایران را در درب منازل خود نصب کنند و برای نمونه این جمله پیشینه خیلی طولانی مربوط به بیانات آقا در سال ۱۳۵۸ دارد که به عنوان محور این یک پویش مطرح شد.
عطارزاده بیان داشت: یکی از مهمترین و موفقترین پویشهایی که با محوریت رسانه KHAMENEI.IR مطرح شد، پویش عیادت مجازی بود. در سال ۱۳۹۳ که حضرت آقا مدت کوتاهی در بیمارستان بستری شدند و کسالتی برای ایشان پیش آمد، علاقهمندان و ارادتمندان به ایشان دوست داشتند به نوعی به ملاقات و عیادت حضرت آقا بیایند. چون امکان این ملاقات حضوری مقدور نبود، ایده «عیادت مجازی» را به عنوان یک پویش اجتماعی و رسانهای راهاندازی کردیم. حجم بالای پیامکهایی که مردم به سر شماره اعلامی دادند یا متن پیامهایی که در شبکههای اجتماعی ذیل این پویش فرستادند، بالای چند میلیون نفر بود که آقای واعظی، وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات آمار چند میلیونی پیامکهای ارسالی در این پویش را اعلام کردند که نشاندهنده ارادت مردم به حضرت آقا است. به اضافه اینکه این حجم استقبال عمومی، موفقیت یک پویش رسانه تبلیغی نیز محسوب میشد.
وی ادامه داد: بنابراین شعار پویش ایران همدل در چهارمین مرحله «بنیآدم اعضای یکدیگرند» انتخاب شده است.
عطارزاده، ادامه داد: حضرت آقا چندین سخنرانی و پیام مهم بعد از هفت اکتبر و عملیات طوفان الاقصی داشتند که هم تمجید و تجلیل از این حرکت مجاهدان فلسطینی است و هم محکومیت تهاجم رژیم صهیونیستی به غزه و به تعبیر ایشان نسلکشی بود که رژیم صهیونیستی در غزه انجام دادند. اشارات رهبر معظم انقلاب اسلامی به تجاوز صهیونیستها و از بین بردن ساختمانهای مسکونی، بیمارستانها و حتی چادرهای آوارگان در بیانات متعدد ایشان وجود دارد و توصیه همیشگی حضرت آقا حمایت از مردم مظلوم فلسطین بوده و هست. یکی، دو سخنرانی ویژه هم حضرت آقا داشتند که در آن به حمایت و کمک مردم و لزوم یاری آنها به مردم مظلوم لبنان و فلسطین تأکید کردهاند.
دبیر پویش ملی ایران همدل خاطر نشان کرد: اتفاقاتی که در طوفانالاقصی از یکسال گذشته تا کنون انجامشده به ویژه تعبیری که حضرت آقا در خصوص کشتار مردم مظلوم فلسطین به عنوان نسلکشی به کار بردند، آحاد جامعه را واقعاً متأثر کردهاست. در این شرایط مردم راهی غیر از حمایت از آنها ندارند، بنابراین آن اتفاقی که در ایران همدل شکل گرفت، بر مبنای همان راهبرد حضرت آقا، مبنی بر حمایت همهجانبه از جبهه مقاومت بود.
وی در رابطه با ما میزان مشارکت مردم در پویش ایران همدل گفت: مشارکت بالای چند میلیون نفری را در پویش ایران همدل شاهد بودیم؛ یعنی چند میلیون نفر در پویش ایران همدل چه از طریق پرداخت کمک نقدی و چه اهدای طلا کمک کردهاند. اصرار داریم کمکهای جمعآوری شده به سرعت منتقل شود. یک بخشی از کمکها از طریق مرز زمینی منتقل میشود و یک بخشی هم به جنگزدههای لبنان میرسد که در سوریه هستند. سیاست ما در توزیع کمکها در لبنان این است که تأمین اجناس بر اساس نیاز واقعی آنها باشد که در میدان احصای میشود و دریافت نیاز را بر اساس اعلام سازمان امداد حزب الله به عنوان مرجع تخصصی این کار پیش بینی کردهایم.
منبع: مهر