حمید اسکندری معاون مطالعات و ترویج بیمه صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان اظهارکرد: از مسئولان استانی درخواست شده تا مدارک و مستندات زیاندیدگان را در سامانه ملی حوادث طبیعی ساختمان با شتاب بیشتری بارگذاری کنند.
وی ادامه داد: انجام صحیح این فرآیند موجب می شود تا روند پرداخت خسارت ها از سوی صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان با سرعت بیشتری همراه شود.
معاون مطالعات و ترویج بیمه صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان با بیان اینکه همکاری با مردم و مسئولان استان از سوی وزیر اقتصاد و دارایی و همچنین مدیرعامل این صندوق مورد تاکید قرار گرفته است ادامه داد: سقف بیمه برای واحدهای مسکونی شهری ۹۵۰ میلیون ریال و منازل روستایی ۷۵۰ میلیون ریال است.
اسکندری خاطرنشان کرد: بیشترین خسارات وارده در زلزله هفته گذشته به واحدهای مسکونی فرسوده در شهرهای مسجدسلیمان و هفتکل بوده است.
اسکندری یادآورشد: امروز به همراه مدیرکل مدیریت بحران خوزستان، مدیرکل امور اقتصاد دارایی استان و فرمانداران شهرستان های هفتکل و مسجدسلیمان علاوه بر حضور در بین مردم زلزله زده، از نزدیک روند برآورد خسارت ها بررسی شد.
وی ادامه داد: تلاش می شود پیش از بارندگی ها و کاهش بیشتر دمای هوا، خسارات ها پرداخت و زمینه سازی اسکان امن اهالی در منازل فراهم شود.
، بر اساس قانون تاسیس صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان، مصوب سال ۱۳۹۹ این صندوق به منظور جبران بخشی از خسارتهای مالی ناشی از حوادث طبیعی تاسیس شده است. افزایش تابآوری، پوشش سراسری، کاهـش بار مالی حوادثطبیعی و خسارات از دوش دولت و مردم از اهداف مهم تشکیل این صندوق محسوب می شود.
بر اساس قانون تشکیل صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان، تمام ساختمانهای مسکونی دارای انشعاب قانونی برق تحت پوشش صندوق بیمه حوادث طبیعی ساختمان قرار میگیرند.
بخشی از خسارات ناشی از زلزله، سیل، طوفان، صاعقه، رانش زمین، ریزش کوه، دریالرزه و سنگینی برف بر واحدهای مسکونی توسط بیمه حوادث طبیعی ساختمان پرداخت میشود.
وزیر اقتصاد، رییس هیات امنای صندوق حوادث طبیعی ساختمان است.
منبع: ایرنا