جوان ۳۲ ساله، با کمک اعضای پنج نفره خانواده اش تنها شرکت تعاونی پرورش قرقاول کشور را راه اندازی کرده است.

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان مبارکه با بیان اینکه این تنها واحد مجوز دار پرورش قرقاول در کشور است گفت: این شهرستان ۱۴۴ تعاونی فعال دارد. 

محمدرضا شیخی افزود: از این تعداد، پنج تعاونی در حوزه طیور فعالیت دارند و در مجموع شهرستان مبارکه رتبه دوم استان اصفهان را در حوزه تعاونی‌های فعال دارد.

وی اضافه کرد: با توجه به تملک ۱۵ هزار مترمربعی زمین برای پرورش قرقاول از سوی مدیرعامل مجموعه برای تجهیز و افزایش ظرفیت تولید، به این شرکت تعاونی، تسهیلات داده و حمایت می‌شود.

سید حسن آهنگ مدیرعامل شرکت تعاونی پرورش قرقاول هم گفت: دو سالن این واحد، در مجموع هزار و ۶۰۰ قطعه قرقاول مولد نگهداری می‌شود.

وی با بیان اینکه، کم خوراک و کم اب بودن قرقاول مزیت پرورش این پرنده در مقابل طیور دیگر است افزود: خوراک قرقاول در بازه زمانی چهارماهه، روزانه ۴۵ تا ۵۰ گرم ترکیب ذرت و سویاست و از طرفی تا ۴۰ درجه گرما و زیر صفر را می‌توانند تحمل کنند ولی استاندارد برای مولد‌ها ۲۰ تا ۲۳ درجه است.

آهنگ افزود: در صورت حمایت جهاد کشاوری و اداره تعاون، افزایش ظرفیت پرورش قرقاول امکان پذیر و در هر دو هفته توان تولید دو هزار قطعه جوجه قرقاول را داریم.

وی اضافه کرد: تاکنون در این مجموعه، ۲۰ هزار قطعه جوجه قرقاول تولید و به استان‌های مختلف و حتی خارج از کشور صادر شده است.

کارشناس ارشد تغذیه ورژیم درمانی مرکز بهداشت استان اصفهان هم گفت: گوشت قرقاول آهن و پتاسیم بالاتری نسبت به نرغ دارد و مصرف آن برای کودکانی که در سن رشد هستند توصیه می‌شود.

سارا جانقربان افزود: با توجه به اینکه گوشت قرقامل، چربی کمتری نسبت به سایر گوشت‌ها دارد، می‌تواند جایگزین مناسب گوشت برای بیماران قلبی و دیابتی و مبتلایان به چربی خون باشد.

وی اضافه کرد: تخم مرغ‌های قرقاول ارزش غذایی بیشتری نسبت به دیگر طیور دارد.

منبع: خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.