منابع محلی در کره جنوبی اعلام کردند که پلیس این کشور درحال بررسی اعمال ممنوعیت خروج یون سوک یول از خاک کره جنوبی است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - خبرگزاری یونهاپ امروز دوشنبه گزارش داد که پلیس کره جنوبی در حال بررسی اعمال ممنوعیت سفر به خارج از کشور برای یون سوک یول، رئیس جمهور این کشور به دلیل اعمال حکومت نظامی در هفته گذشته است.

طبق گزارش‌ها، پلیس در حال بررسی ممنوعیت خروج یون از کشور است، زیرا در حال انجام تحقیقات در مورد اعمال حکومت نظامی او در هفته گذشته است.

دیروز یکشنبه، دادستان‌های کره جنوبی کیم یونگ هیون، وزیر دفاع سابق را دستگیر کردند که گفته می‌شود هفته گذشته دستور اعمال حکومت نظامی موقت و ناگهانی بر یون را داده است و او اولین فردی است که در این پرونده دستگیر می‌شود.

یون روز یکشنبه با موفقیت از تلاش پارلمان به ریاست مخالفان خود از برکناری جلوگیری کرد، زیرا اکثر قانونگذاران حزب حاکم رأی گیری در مجلس را تحریم کردند تا از کسب دو سوم اکثریت لازم برای تعلیق اختیارات ریاست جمهوری او جلوگیری کنند.

حکومت نظامی در کره جنوبی از زمان تأسیس جمهوری در سال ۱۹۴۸ بیش از ده بار اعلام شده است. اما یون سه‌شنبه گذشته با اعلام دادن اختیارات گسترده به ارتش برای مقابله با تهدیدات نامشخص برای ریشه‌کن کردن نیروهای ضد دولتی، مردم خود را شوکه کرد.

اعلام حکومت نظامی نه تنها در داخل بلکه در میان متحدان این کشور هم شوکه‌کننده بوده است. در همین راستا خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام آمریکایی گزارش داده که این اتفاقات باعث شده تا لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا برنامه سفر خود به کره جنوبی را لغو کند.

منبع: خبرگزاری آلمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار