مدتی است در آثار سینمایی و تلویزیونی جای خالی دغدغه‌های دانشجویان احساس می‌شود، از این رو نیازمند توجه بیشتری به شرایط معیشتی دانشجویان هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور- ۱۶ آذر ماه به یاد سه دانشجو مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت‌رضوی نامگذاری شده است. این سه دانشجو که برای اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا رفته بودند؛ سرانجام در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ حدود چهار ماه پس از واقعه کودتای ۲۸ مرداد همان سال در دانشگاه تهران کشته شدند.

 دانشجویان یکی از ارکان اصلی و آینده سازان این مرز و بوم هستند هر ساله ۱۶ آذر که روز دانشجو است از آن ها تجلیل و تقدیر می‌شود، اما تاکنون یک اثر فرهنگی که بتواند دغدغه اقتصادی زندگی دانشجویی در قاب سینما تلویزیون را به تصویر بکشد نداشته ایم.

کماکان می‌دانیم زندگی دانشجویی با مصائب و مشکلات متعدد مالی همراه است؛ به طوریکه امروزه اغلب دانشجویان در کنار درس‌خواندن مشغول کار کردن هم هستند لذا ساخت فیلم و سریال‌هایی با چنین موضوعاتی می‌تواند تلنگری به مدیران و مسئولان مربوطه باشد.

حوزه فرهنگ و هنر به خصوص سینما، تئاتر و تلویزیون یکی از راه های مناسب‌ برای به تصویر کشیدن دغدغه‌های مردم ایران و جهان است تا با صدای فرهنگ و هنر بتوانیم اتفاقات شگرف و تازه ای را رقم بزنیم و دانشجویان ما رمق بیشتری برای ساختن آینده کشور داشته باشند و بدانند مسائل و مشکلاتشان دیده می‌شود.

البته فیلم‌هایی چون نفش عمیق، دربند، ماه مهر، اعتراض، آناهیتا، طعم شیرین خیال، پایان‌نامه، شام آخر، دوزن، دیگه چه‌خبر و عصبانی نیستم آثاری هستند که پیرامون مسائل و دغدغه‌های دانشجویان ساخته شده اند اما هر کدام از این آثار مربوط به دهه‌های قبل هستند و اخیرا تولیدات جدید سینمایی و تلویزیونی پیرامون مسائل معیشتی دانشجویان نداشتیم. انتظار می‌رود فیلمنامه‌نویسان خوش قلم دست به کار شوند و در کنارشان کارگردان ها و تهیه‌کنندگان کشورمان اقدام به تولید اثری مانا در این زمینه کنند. همچنین در ساخت این آثار هنری نیازمند حمایت مالی، دلسوزانه و راهبردی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی و مدیرکل هنرهای نمایشی هستیم‌.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار