رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: اگر افراد مختلف، آگاهانه یا ناآگاهانه مرتکب اعمال مجرمانه گردند، مستوجب مجازات قانونی می‌باشند.

سرهنگ خسروی، در این خصوص گفت: طبق ماده ۶۲ قانون بیمه اجباری، خسارات وارد شده به شخص ثالث در حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب ۱۳۹۵ هرگاه شخص برخلاف واقع، خود را به عنوان راننده وسیله نقلیه مسبب حادثه معرفی کند؛ به مجازات زندان (از ?? روز تا، ماه) محکوم می‌شود؛ راننده اصلی نیز چنانچه در این امر تبانی کرده باشد به مجازات جرم تبانی (زندان از، ماه تا،سال) محکوم می‌شود.

وی در ادامه افزود: ممکن است افراد مختلف، آگاهانه یا ناآگاهانه و یا به دلیل عدم آشنایی با قوانین و مقررات، مرتکب اعمال مجرمانه گردند؛ به عنوان نمونه پس از وقوع تصادف، فردی خود را به جای دوست خود که فاقد گواهینامه بوده و یا پدری خود را به جای فرزند خود، به عنوان راننده معرفی می‌کند و یا راننده‌ای که در حین رانندگی، تحت تاثیر مواد مخدر و یا الکل بوده، برای فرار از تشدید مجازات، شخص دیگری را به عنوان راننده معرفی می‌نماید و آن فرد نیز از سر دلسوزی و بر خلاف واقع، رانندگی خودرو را در حین تصادف برعهده می‌گیرد؛ و مواردی از این دست که همه مجرمانه و مستوجب مجازات قانونی است.

رئیس اداره حقوقی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در پایان تاکید کرد: کسی نمی‌تواند عدم آشنایی خود با قوانین و مقررات را دلیل ارتکاب اعمال مجرمانه خود بداند؛ زیرا جهل به قانون، رافع مسئولیت نیست.

منبع: پلیس

برچسب ها: پلیس راهور ، تصادف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار