رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد با اشاره به تولید روزانه بیش از ۲۷۰ تن زباله در شهر یزد گفت: شهروندان برای داشتنِ شهر زیبا با شهرداری همکاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛  فلاحتی حمیدرضا رحیم دل رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد با اشاره به یک دهه تلاش سازمان مدیریت پسماند برای ترویج فرهنگ جمع آوری پسماند در یزد گفت: به منظور کمک به حل مشکلات زیست‌محیطی و حل مباحث مرتبط با حفظ سلامت شهر و داشتنِ شهر زیبا شهروندان حضور و مشارکت حداکثری داشته باشند.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه هوشمند جمع آوری زباله‌های خشک تفکیک شده، ادامه داد: در این سامانه اگر شهروندان حساب کاربری شهروندی یزد یعنی سامانه هوشمند یزد من (سهیم) داشته باشند می‌توانند به سامانه بازپس وارد و درخواست تحویل پسماند را ثبت کنند و اگر شهروند حساب کاربری در سامانه سهیم نداشته باشند با ورود به نشانی my.yazd.ir و ارایه اطلاعات سجلی بعلاوه شماره تلفن همراه خودشان حساب شهروندی ایشان افتتاح می‌شود و می‌توانند از سامانه بازپس و سایر سامانه‌های اقماری سهیم استفاده کنند.

 رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد با اشاره به آموزش شهروندی و زمان جمع اوری زباله‌ها گفت: آموزش چهره به چهره با هدف نهادینه کردن فرهنگ تفکیک زباله از مبدأ در محله‌های مختلف شهرستان یزد انجام شده و هرساله با آمدن بهار و نوروز ۲۰ تقویم زمانی در ابتدایی هر سال درب منال شهروندان ارسال می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت تفکیک پسماند و تأثیرگذاری آن در حفظ محیط زیست، هدف از اجرای این طرح را تسهیل جمع آوری پسماند خشک دانست و گفت: در حال حاضر تعداد ۸ ایستگاه فعال در سطح شهر مستقر شده است که شهروندان می‌توانند پسماند خشک خود را نظیر پلاستیک، کاغذ، مقوا به کانکس‌های مذکور تحویل داده و در مقابل کیسه مخصوص پسماند خشک یا مواد شوینده و بهداشتی دریافت کنند.

رحیم دل گفت: در شهر یزد روزانه بین ۲۷۰ تا ۳۰۰ تن زباله تولید می‌شود که بعد از ارسال به کارخانه و پردازش، پسماند‌های خانگی پس از تفیک در مدت سه تا چهار ماه تبدیل به کود کمپوست می‌شود.

 رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری یزد افزود: جایگاه خوب یزد در زمینه تولید پسماند نیز نشان‌دهنده مدیریت صحیح و کارآمد این شهر در این حوزه است، با توجه به موقعیت جغرافیایی و محدودیت منابع آبی و زمینی، یزد به خوبی توانسته است با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و رویکرد‌های پایدار، میزان تولید پسماند را کاهش و بهره‌وری منابع را افزایش دهد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۵ ۲۰ آذر ۱۴۰۳
شهرداری کاملا کاسب کارانه عمل میکند
فقط زباله خشک پرسود وکم درد سر رو جنع آوری میکند ولی بطریهای شیشه ای و انواع شیشه و بعضی اقلام دیگه رو با زباله خشک تحویل نمیگیرد!!
پس شهرداری بر عکس تبلیغاتش خدمت نمیکند دقیقا منفعت طلبانه شهرداری کاسبی و کسب سود رو دنبال میکند.