رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری تهران توانسته از ۱۵۰ همت بودجه مصوب سال جاری، تا پایان آبان ماه ۹۶ درصد از رقم مصوب ۸ ماهه را محقق کند.

به نقل از شهرداری تهران؛ میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه شهرداری توانسته از ۱۵۰ همت بودجه مصوب سال جاری، تا پایان آبان ماه ۹۶ درصد از رقم مصوب ۸ ماهه را محقق کند، اظهار کرد: اعتبار مصوب تا پایان آبان ۱۰۱ همت بوده که شهرداری توانسته ۹۷.۸ همت درآمد به دست آورد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا همچنین تصریح کرد: در بخش عوارض عمومی بیش از ۷۴ همت معادل ۸۳ درصد رقم مصوب و در بخش مالیات بر ارزش افزوده ۲۱.۸ همت معادل ۱۰۶ درصد رقم مصوب در بازه ۸ ماهه درآمد کسب شده است.

وی با اعلام اینکه از ابتدای سال تا پایان آبان ماه از ۹۷.۸ همت درآمد کسب شده ۱۰.۶ همت به صورت غیرنقد و مابقی آن به صورت نقد بوده است، یادآور شد: در زمینه منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای از قبیل فروش املاک مازاد ۲۱.۲ همت معادل ۱۹۲ درصد رقم مصوب و در زمینه منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های مالی ۱۲.۱ همت معادل ۱۲۲ درصد رقم مصوب به دست آمده است.

مظفر ادامه داد: در بخش درآمد‌ها جمع درآمد مصوب کل سال ۱۱۹ همت و درآمد مصوب ۸ ماهه ۸۰.۴ همت است که تا پایان آبان ماه ۶۴.۴ همت معادل ۸۰ درصد میزان مصوب، در عملکرد درآمدی شهرداری تهران به ثبت رسیده است.

رئیس کمیته بودجه شورا اعلام کرد: با توجه به این عملکرد درآمدی، شهرداری می‌تواند در صورت افزایش درآمد‌ها نسبت به بودجه مصوب، لایحه متمم بودجه را به شورای شهر تهران ارائه دهد.

به گزارش شهر، وی با اعلام اینکه درآمد کسب شده باید به صورت یکنواخت بین حوزه‌ها و پروژه‌ها توزیع شود، خاطرنشان کرد: برای مثال تزریق نقدینگی به مناطق ۲۲گانه نیازمند حمایت جدی‌تر و اختصاص منابع نقدی بیشتر است و شهرداری باید مناطق را بیش از گذشته حمایت کند؛ چراکه کیفیت زیست شهری شهروندان تا حد زیادی به اجرا و تحقق پروژه‌های کالبدی در محلات و مناطق وابسته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۵ ۱۵ آذر ۱۴۰۳
رویکرد شهرداری ها از جمله شهرداری تهران ،تراکم فروشی و جاده سازی است. در حالیکه شهرداری ها می بایست کیفیت زیست را افزایش دهند. ساختمان ها می بایست سه طبقه شود و شهرداری همون مبالغ را برای تراکم بگیرد.فشار جمعیت نباید باعث افزایش ساخت شهری شود.تعداد پرسنل شهرداری هم زیاد است بعصی از این افراد هم سفارش شده هستند و اعتقادی به نظام اسلامی ندارند.واقعا باید یک کارگروه ،دیوار کجی که در تهران بنا گذاشته شده را اصلاح کند و رویکرد صحیح ارتقاء زیست شهری را انجام دهند.
آخرین اخبار