رئیس مجلس شورای اسلامی، قانون برنامه هفتم توسعه را مبنای همدلی و وفاق مجلس و دولت دانست و گفت: نباید سرنوشت این برنامه مانند سایر برنامه‌ها شود.

محمدباقر قالیباف امروز شنبه - ۱۰ آذرماه - در دیدار معاونان امور مجلس نهادها، دستگاه‌های دولتی و سایر قوا که به مناسبت روز مجلس در بهارستان برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه (س) و قدردانی از فعالیت معاونان پارلمانی در مدت زمان کوتاه تشکیل دولت، گفت: هنوز ۴۸ ساعت از آتش‌بس لبنان نگذشته اما شاهد اقدامات تروریستی در حلب هستیم که نشان می دهد دشمن برنامه جدی علیه جهان اسلام و ایران دارد که این موضوع کاملا مشخص است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع انرژی از دهه ۸۰ تاکنون مطرح بوده و هیچگاه به‌طور اساسی به حل آن نپرداخته‌ایم، یادآور شد: عدم فهم و درک مشترک در این حوزه از سوی مجلس و دولت باعث اختلال می‌شود.

حل و فصل اشکالات نهادی برای ارتقای کارآمدی نظام ضروری است

قالیباف با تأکید بر ضرورت حل و فصل اشکالات نهادی برای ارتقای کارآمدی نظام، خطاب به معاونان پارلمانی نهادها و دستگاه‌های مختلف، عنوان کرد: نقش شما در حوزه تصمیم‌سازی کلیدی‌تر از من و کسانی است که تصمیم‌گیری می‌کنیم؛ چرا که تصمیم‌سازی از تصمیم‌گیری مهم‌تر است.

پیشرفت کشور در گرو همکاری، هماهنگی و عملکرد سیستمی دولت و مجلس است

رئیس قوه مقننه پیشرفت و گره‌گشایی در کشور را در گرو همکاری، هماهنگی و عملکرد سیستمی توأم با محبت و گذشت دانست و افزود: نکته قابل توجه این است که در امور و مسائل مختلف باید پیشگیری را بر پیگیری ارجح بدانیم و اقدامات پیشینی نسبت به پسینی اولویت داشته باشد.

قالیباف با تأکید بر ضرورت توجه به اصل تفکیک قوا و عدم دخالت دستگاه‌ها در امور یکدیگر، افزود: به‌عنوان رئیس مجلس در دولت سیزدهم و در دولت چهاردهم هیچ دخالتی در عزل و نصب‌ها نکرده‌ام و فردی را برای تصدی استانداری یا وزارت معرفی نکرده‌ام و صرفاً در صورت درخواست رئیس‌جمهور اگر مورد مشورت قرار گرفته باشم، در خصوص افراد معرفی شده مشورت داده‌ام.

نشست قالیباف با معاونان امور مجلس نهادها، دستگاه‌های دولتی و سایر قوا

رئیس مجلس شورای اسلامی بر ضرورت روابط دو طرفه میان دولت و مجلس تأکید کرد و افزود: برای حل مشکلات لازم است رفتار سیستمی داشته باشیم و مشکلات محلی را نیز در این قالب ببینیم. باید مشکلات را به‌عنوان مسأله شناسایی کنیم تا بتوانیم آنها را حل کنیم نه اینکه مشکلات را از جایی به جای دیگر منتقل کنیم و در صدد حل آنها برنیاییم.

وی با اشاره به زمان احداث بزرگراه امام علی(ع) در دوران شهرداری تهران گفت: این پروژه بیش از ۳۰ سال معطل مانده بود و شرایط این بزرگراه به گونه‌ای بود که برای آن که ارتباط میان دو طرف بزرگراه برقرار باشد مردم دچار زحمت نشوند، باید ۶۳ پل روی آن ساخته می‌شد و زمین‌ زیادی اختصاص داده می‌شد که کار راحتی نبود. اما توانستیم با کار سیستمی این پروژه مهم را پیش ببریم و ۳۵ کیلومتر بزرگراه را با ۱۴ لاین و عمق ۶ کیلومتر احداث کنیم.

قالیباف همچنین سامانه ۱۱۰ را یک نمونه مهم از ایجاد پلتفرم برای حل مشکلات مردم دانست که باعث شد مردم از دورترین روستاها بتوانند خدمات نیروی انتظامی را دریافت کنند و افزود: از این رو برای حل مشکلات نهادی می‌توانیم با نگاه پیشگیرانه و از طریق راه‌اندازی سامانه‌ای، روند ارائه درخواست‌ها را به سامانه انتقال دهیم.

سامانه ارتباط نمایندگان با مجموعه وزرا و دستگاه‌ها راه‌اندازی شود

رئیس مجلس با تاکید بر فراهم کردن زمینه راه‌اندازی سامانه ارتباط نمایندگان و دستگاه‌ها و نهادها در مجلس گفت: این سامانه نباید برای دستگاه‌ها به‌صورت جداگانه تعبیه شود بلکه باید در قالب یک پلتفرم مشترک باشد و همه دستگاه‌ها و نهادها از آن مسیر، کار را دنبال کنند تا از این طریق تذکرات نمایندگان به‌صورت سیستمی در آن ثبت و تقسیم‌بندی شود که باعث حل دقیق‌تر مشکلات می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه نباید موضوعات فردی و جناحی برموضوعات اصلی کشور با رویکرد پیشرفت، سایه بیندازد، عنوان کرد: امروز دشمن به‌صورت مستمر در حال دنبال کردن فشارهای خود بر کشور است لذا ما باید با آنها مقابله کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی مبنای همدلی و وفاق مجلس و دولت را قانون برنامه هفتم دانست و خاطرنشان کرد: مبنای نظم ما نیز باید قانون باشد که میان همه ما قضاوت می‌کند. پایان اجرای قانون برنامه همزمان با پایان این دوره از دولت و مجلس است لذا نباید سرنوشت آن به سرنوشت سایر برنامه‌ها دچار شود و حتی باید جبران ایرادات گذشته را نیز در جریان اجرای احکام این برنامه داشته باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مجیدی
۱۸:۴۰ ۱۰ آذر ۱۴۰۳
با سلام و احترام
شما که از برنامه هفتم حرف میزنی تبدیل وضعیت ایثارگران رو اجرا کنید که صراحتا داخل برنامه اومده !!! شما مخالف درجه یک ایثارگران در مجلس هستین و اجازه ندادین مطرح بشه بحث تبدیل وضعیت !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۳ ۱۰ آذر ۱۴۰۳
طبق برنامه هفتم باید ۴۰درصد شاغلان هم رتبه اضافه میشد متاسفانه ۱۰درصد هم کمتراضافه شده است .این همتخلف هم تقلب .فکرکردند معلمان بازنشسته بیسوادند که به اسم ۴۰فقط۱۰ درصد اضافه کردند!!!!!درضمن قراربود طبق برنامه هفتم خدمت سربازی میانگین چهارده ماه شود یعنی سربازدر شهرخودش ۱۸ماه سربازی کند .فکرکن قانون مجلس کارایی لازم را ندارد .
Iran (Islamic Republic of)
حسنی
۱۷:۰۴ ۱۰ آذر ۱۴۰۳
تنها کلمه ای که بیشتر استفاده میشود وفاق است ولی عملی نمی شود از این کلمه فقط برای اهداف حزبی استفاده میشود
آخرین اخبار