انصاری گفت: زنجیره ارزش خرما به عنوان یکی از ظرفیت‌های بوشهر است که کنسرسیوم‌های صادراتی این محصول استراتژیک توسعه می یابد.

رضا انصاری گفت: نگاه این شرکت در سطح کشور گسترش صادرات خوشه‌های کسب‌وکار است که بر اساس ظرفیت استان‌ها شکل می‌گیرد.

وی یادآور شد: تامین ارز، ثبت سفارشات و سرمایه در گردش از مهمترین دغدغه‌های تولیدکنندگان در شهرک‌های صنعتی استان بوشهر است.

انصاری تصریح کرد: در این زمینه ظرفیت‌های مهمی در وزارت صمت قرار دارد که این مطالبات با تدابیر و تمهیدات لازم پیگیری می‌شود.

معاون وزیر صمت با بیان اینکه ۱.۶ درصد جمعیت کشور در استان بوشهر قرار دارد گفت: متناسب با جمعیت استان، واحد‌های صنعتی در شهرک‌های صنعتی از نظر تعداد و اشتغال‌زایی در نقاط مختلف استان توسعه می‌یابد.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران توسعه ظرفیت شهرک‌های صنعتی در استان را اولویت برنامه‌ها دانست و بیان کرد: ایجاد شهرک جدید صنعتی در مرکز استان بوشهر مورد توجه است و با تملک ۵۰۰ هکتار از اراضی و زمینه استقرار واحدهای صنعتی تولیدی فراهم شود.

انصاری افزود: توسعه متوازن استقرار واحدهای صنعتی جنوب و شمال استان بوشهر بر اساس دستورات استاندار بوشهر یکی از موارد مهم است و بنا داریم در قالب تاسیس شرکت پروژه و با هم‌افزایی منابع اعتباری و امکانات زمینه استقرار واحدهای صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی شمال این استان را فراهم کنیم.

وی گفت: یکی از ظرفیت‌های اصلیشهرک زیست فناوری بوشهر حوزه پرورش آبزیان است و برای اینکه زنجیره ارزش این عرصه تکمیل شود باید به شکل‌گیری و استقرار بنگاه‌های دانش‌بنیان و فناوری محور در این شهرک توجه شود.

معاون وزیر صمت افزود: در راستای سرعت بخشی در زیرساخت‌های شهرک زیست فناور بوشهر این مجموعه کمک مالی می‌شود تا به عنوان یکی از الگوهای توسعه فناوری و دانش‌بنیان با سرعت بیشتری افتتاح و زنجیره ارزش این حوزه تکمیل شود.

منبع ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.