مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان با بیان اینکه اقداماتی در راستای بازسازی پل چوبی تالاب بین المللی امیرکلایه لاهیجان انجام شده است، گفت: این روند با تامین اعتبار ادامه خواهدداشت.

به گزارش روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان، حمزه عشوری گفت: تالاب بین المللی امیر کلایه باعنوان " پناهگاه حیات وحش و تالاب بین المللی امیرکلایه " جزء تالاب‌های مهم کنوانسیون رامسر و تالاب‌های فهرست آیین نامه جلوگیری از تخریب و آلودگی غیر قابل جبران تالاب‌ها، مصوبه هیات وزیران و مناطق چهارگانه تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست است.

 وی گفت: امروزه در دنیا نقش نهاد‌های مردمی و دولتی و مشارکت جوامع محلی برای حفاظت از تالاب‌ها بسیار با اهمیت است. 

وی افزود: پل چوبی تالاب امیرکلایه در قالب پروژه احیاء و بهره برداری اقتصادی از پناهگاه حیات وحش و به عنوان مرکز آموزش و پرنده نگری به طول ۳۰۰ متر در سال ۹۶ شروع به ساخت و در سال ۹۷ به بهره برداری رسید که علاوه بر استفاده گردشگری و تفریحی بازدیدکنندگان، به عنوان مرکزی برای آموزش و تحقیقات و انجام مطالعات علمی میدانی و پرنده نگری استفاده می‌شد.

عشوری تصریح کرد: از آنجایی که طرح مدیریت زیست بومی تالاب بین المللی امیرکلایه تدوین شده و در کمیته کارشناسی کارگروه زیر بنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمین و محیط زیست استان در اداره کل راه و شهرسازی تصویب شده است، در نهایت پس از تصویب درشورای برنامه ریزی و توسعه استان و ابلاغ به دستگاه‌های اجرایی؛ موضوع بهره برداری از پل چوبی تالاب امیرکلایه با استعلام و اخذ نظر سازمان مرکزی  قابلیت پیگیری خواهد داشت.
 
 مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود: پس از احداث پل چوبی در خصوص تامین و نگهداری آن در سنوات گذشته بودجه‌ای اختصاص داده نشده بود که در سال ۱۴۰۲ به جهت ترمیم و بازسازی بخشی از پل و نصب تابلو‌های آگاهی رسانی و معرفی تالاب بین المللی امیرکلایه مبلغ ۱۹۰ میلیون تومان از اعتبارات ملی تخصیص و هزینه شد و بخش‌های ترمیم شده جهت آموزش و پرنده نگری در تالاب آماده فعالیت می‌باشد. در سال ۱۴۰۳ نیز جهت ادامه روند ترمیم و بازسازی پیش بینی اعتبار انجام شده است.

برچسب ها: امیر کلایه ، پل خشتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.