آیین اختتامیه چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان که امروز ۶ آذر ۱۴۰۳ در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.
آیت الله العظمی سبحانی در پیامی به این مراسم به اهمیت علم و دانش و معرفی الگوی مناسب پرداخت.
متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
وَالَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ ۚ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ (مجادله /۱۱)
حضور شما محققان و پژوهشگران حوزوی و دانشگاهی به ویژه بانوان فرهیخته را گرامی میدارم و از تمام مشارکت کنندگان در برگزاری چهارمین همایش کتاب سال بانوان به ویژه جامعه الزهرا (س) این شجره طیبه سپاسگزاری میکنم.
قلم و نوشتن مبدا تاریخ بشر است و ماندگار خواهد بود. امام صادق (ع) میفرماید: روزگار پرفتنهای بر مردم خواهد شد که جز با کتاب هایشان انس و آرامش نخواهند داشت.
آموزش و پژوهش در اسلام از اهمیت ویژهای برخوردار است و آیاتی از قرآن کریم و احادیثی از پیامبر اکرم (ص) و ائمه معصومین علیهم السلام به اهمیت علم و دانش تاکید دارند.
بانوان برجستهای مانند حضرت خدیجه (س) و حضرت فاطمه (س) در تاریخ اسلام نقشهای مهمی ایفا کردند و میتوانند به عنوان الگوهای موفق برای بانوان امروز معرفی شوند.
آنچه انتظار میرود این است که آثار روز به روز فاخرتر شود و بتواند مشکلات اساسی بشر امروزی را عمدتا در اندیشه و شناخت است برطرف کند.
برگزاری چنین همایشهایی نقش بسزایی در شناخت استعدادها و توانمندسازی بانوان در عرصه علم و دانش و موثر است. امیدوارم با شناساندن بانوان دانشمند و فاضله چالش الگوهای نامناسبی که از جانب غرب امثال آن به بانوان ما معرفی شده است اصلاح گردد.
از خداوند متعال توفیقات روزافزون شما را خواهانم.