مدیرکل دامپزشکی استان ایلام گفت: ۱۰ کشتارگاه سنتی و یک کشتارگاه نیمه صنعتی در این استان فعال است.

یونس احمدی اظهار کرد: این کشتارگاه‌ها با نظارت دامپزشکی و بنا بر ماده ۵۳ قانون شهرداری‌ها، توسط شهرداری شهرستان‌های مختلف در حال فعالیت هستند.

وی افزود: در کنار قصابی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فروشگاه‌های بزرگ، عرضه گوشت بسته‌بندی شده و مورد تائید دامپزشکی در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌دهند.

احمدی ادامه داد: عمده گوشت فروشگاه‌های زنجیره‌ای از تهران و فروشگاه‌های وابسته به عرضه محصولات خوراکی نیز از کشتارگاه‌های داخل استان تامین می‌شود.

وی تاکید کرد: در این فروشگاه‌ها ناظران فنی دامپزشکی مستقر هستند و گوشت‌های مورد نیاز مصرف‌کنندگان را قبل از عرضه و فروش بررسی می‌کنند.

برچسب ها: دام ، دامپزشکی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.