درمراسمی یاد و نام شهدای هسته‌ای ایران اسلامی در آستانه شهادت دانشمند دفاعی و هسته‌ای کشور دکتر محسن فخری زاده در دانشگاه تبریز باحضور اساتید و دانشجویان گرامی داشته شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،در این مراسم رئیس اسبق سایت هسته‌ای نطنز کشور ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدای هسته‌ای کشور و با اشاره به تلاش‌های ارزشمند شهید فخری زاده گفت: این شهید گرانقدر هیچ‌گاه از وظیفه خود فاصله نمی‌گرفت و برای تحقق اهداف خود ایستادگی می‌کرد و سرسختی نشان می‌داد وهیچ‌گاه مایوس نشد و همیشه سرحال مصمم و ثابت قدم بود و پاداش خود را گرفت و انشاالله که روح ایشان و تمام شهدا شاد باشد.

مهدی زاده در ادامه به خدمات ارزنده شهید احمدی روشن در صنعت هسته‌ای برای ایران اشاره کرد و گفت: تکمیل جهادی زیرساخت‌های اصلی صنعت هسته‌ای کشوریکی از کار‌های مهمی بود که شهید احمدی روشن انجام داد و، اما نتیجه این فعالیت‌های شهید احمدی روشن اخراج وی از سازمان انرژی اتمی، پس از قرارداد سعدآباد بود.

وی افزود:جهاد کردن برای کشور و گام برداشتن در مسیر انقلاب، شب بیداری اخراج شدن و شنیدن حرف زور دارد، اما هرگز زیر بار حرف زور رفتن در این مسیر وجود ندارد که شهید احمدی روشن این را در عمل نشان دادند.

وی با بیان اینکه پروژه دانشجویی شهید احمدی روشن کارخانه‌ای برای حل مشکلات بودافزود:شهید احمدی روشن به جای کار روی مقالات در پروژه دانشجویی خود کاری کرد که تبدیل به کارخانه‌ای برای حل مشکلات کشور بودوساخت موشکی با قابلیت هدف قرار دادن اسرائیل از اولین پروژه‌های این شهید بزرگواربود.

مهدی زاده ادامه داد:ما باید بصیرت داشته باشیم و تبدیل به سرمایه ملی کشور شویم و در نهایت پرچم جمهوری اسلامی را به دست آقا امام زمان (عج) برسانیم و چاره کشور برای نجات از فتنه‌های داخلی و خارجی اتکا به جوان‌های مومن و انقلابی است.

وی در ادامه با اشاره به راه عزت‌آفرین مبتنی بر علم و دانش شهیدان تاکید کرد گفت:علم و دانشی کارساز است که به اذن و لطف خداوند و در راه کسب رضایت الهی به‌دست آمده باشد و اگر چنین باشد موجب تحقق وعده‌های الهی شود و نتیجه‌بخش خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به مسیر توسعه علم و فناوری در کشور اشاره کرد و گفت: با وجود تحریم‌ها توانسته‌ایم در مسیر پیشرفت علم و فناوری‌های نوین حرکت کنیم و اکنون به ظرفیت‌های فراوانی دست یافته‌ایم که در پیشرفت علوم و فنون نوین بسیار موثر است که همه این پیشرفت‌های کنونی را مدیون خون شهدا و تلاش‌های دانشمندانمان می‌دانیم.

همچنین در این مراسم پدر شهید احمدی روشن خاطراتی را از این شهید بزرگوار نقل کرد.

شهید مصطفی احمدی روشن یکی از پایه گذاران سایت هسته‌ای نطنز بود وتاثیر بسیار مطلوبی در بخش تامین کالا‌ها و خرید تجهیزات هسته‌ای در حوزه غنی‌سازی در زمان تحریم‌ها داشت که سرانجام ۲۱ دی ماه ۱۳۹۰، مصطفی احمدی روشن در حالی که عازم محل کار خود بود، دو تروریست موتورسوار با چسباندن یک بمب مغناطیسی به خودروی وی که یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ بود، او را به شهادت رساندند.

برچسب ها: شهید ، شهدا ترور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.