مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره دلیل انتقال زباله‌های ساری به تهران توضیح داد.

رضا محمدی؛ مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، درباره شایعات مربوط به انتقال زباله از ساری به تهران گفت: حدود یک ماه پیش، شهر ساری با بحران انباشت زباله مواجه شد؛ ۸ تا ۹ هزار تن زباله در محوطه زباله‌سوز این شهر دپو شده بود. شهرداری ساری با اعلام پیشرفت ۹۸ درصدی زباله‌سوز خود، از تهران و دیگر شهر‌ها درخواست کمک کرد.

وی گفت: ما نیز در بازه زمانی ۱۰ روزه حدود ۴ هزار تن از این زباله‌ها را به‌صورت موقت تحویل گرفتیم که این مقدار، تقریباً معادل نیمی از زباله یک روز تهران است. این اقدام صرفاً به‌دلیل شرایط بحرانی و موقت بود و هیچ قرارداد بلندمدتی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: این مسئله به اشتباه به‌گونه‌ای مطرح شد که گویی قراردادی با ساری برای دفن زباله بسته شده است، در حالی که چنین چیزی منطقی، عقلانی و اقتصادی نیست. این اقدام صرفاً در راستای کمک به حل یک بحران موقتی انجام شد و موضوع به پایان رسیده است.

محمدی در پایان تاکید کرد: اگر چنین تصمیمی برای قرارداد بلندمدت وجود داشت، شورا حتماً در جریان قرار می‌گرفت. اما این شرایط صرفاً بحرانی بود و ما در حد یک هفته به شهر ساری کمک کردیم.

انتقال زباله به آرادکوه به اتمام رسیده است

مجید مزنگی رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان می‌گوید: به دلیل مشکلی که در موضوع زباله‌های ساری به وجود آمده بود رایزنی شد تا بخشی از زباله‌ها به تهران منتقل شود.

او افزود: موضوع انتقال زباله به آرادکوه تمام شده است و زباله‌های ساری دیگر به تهران منتقل نمی‌شود.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری با بیان اینکه زباله سوز ساری در حال راه‌اندازی است ادامه داد: مقرر شد زباله‌ها فعلا به مکانی دیگر منتقل شود.

چمران: پسماندهای منتقل شده به اندازه نصف روز پسماند تهران هم نیست

رئیس شورای شهر تهران دیروز در جمع خبرنگاران گفت: چند روز پسماند ساری به آرادکوه منتقل می‌شد که به پایان رسید و در حال حاضر پسماندی از ساری به آرادکوه نمی‌آید.

وی گفت: بنده در مورد ورود پسماند ساری به تهران پرسش کردم و گفتند که قرار است دستگاه زباله‌سوز نصب کنند و چند روز این پسماند به آرادکوه منتقل می‌شد که انتقال صورت گرفت و به پایان رسید و در حال حاضر پسماندی از ساری به آرادکوه نمی‌آید. 

 

برچسب ها: زباله ، زباله سوزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسنک دبیر
۱۱:۴۰ ۰۵ آذر ۱۴۰۳
زباله ها معمولا قابل بازیافت و ارزشمند هستند و امکان تولید انرژی از آنها نیز وجود دارد فلذا در مواردی حتی خرید و فروش هم میشوند!
شاید شهرداری تهران از این بابت منفعتی هم برده باشد.
آخرین اخبار