نجم الدین ربانی گفت: این میزان اموال تملیکی در قالب ۵۳۵ پرونده تعیین تکلیف و در سه مزایده فروخته شد.
سرپرست سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان البرز گفت: از کل یک هزارو۷۳۵ میلیارد ریال فروش اموال تملیکی سال جاری البرز، یک هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال آن از شهریورماه تاکنون تحقق یافته که بیشترین فروش اموال تملیکی استان در این بازه زمانی است.
وی تاکید کرد: اگر فروش اموال تملیکی البرز با همین روند پیش برود بسیاری از این اموال در اسرع تعیین تکلیف خواهد شد.
سرپرست سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان البرز با قدردانی از حمایتهای استاندار البرز، دستگاه قضایی و بازرسی استان گفت: تلاش بر این است تا تعیین تکلیف اموال تملیکی با سرعت انجام شود.
بازگشت ۵۸۰ میلیارد ریال کالا به مالکان
ربانی بیان کرد: امسال بخشی از اموال تملیکی استان در قالب ۸۸ پرونده و به ارزش ۵۸۰ میلیارد ریال پس از دریافت حکم برائت به صاحبانشان بازگشت داده شد.
سرپرست سازمان جمع آوری و فروش موال تملیکی البرز گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع یک هزارو ۲۱ پرونده این اموال در البرز تعیین تکلیف شده است.
ربانی اظهار کرد: امسال نیز ۹۳۱ پرونده جدید در این سازمان تشکیل شده و کالاها به تدریج وارد انبارهای استان البرز میشود؛ ما به دنبال استعلام از سازمان غذا و دارو، استاندارد، گمرک، رای قضات تعزیرات و دستگاه قضایی هستیم که این اموال هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.
امحای ۳۸۴ مورد کالای غیر بهداشتی
سرپرست سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی البرز گفت که از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۸۴ مورد کالای فاقد مجوز بهداشتی به ارزش۱۷۹ هزار ریال در این استان امحاء شده است.
وی افزود: براساس برنامه ریزی باید هرچه سریعتر اقلامی که احتمال دارد سلامت مردم را به خطر بیندازد از چرخه نگهداری خارج و تعیین تکلیف کنیم.
انتقال ۶ هزار تن چای دبش به انبارهای البرز
ربانی با اشاره پرونده ملی و قضایی چای دبش گفت: ۶ هزار تن از محصول کارخانه چای دبش به انبارهای استان البرز انتقال یافته و ۱۴ هزار تن دیگر در انبارهای تهران و استان هرمزگان نگهداری میشود.
وی گفت: ماشین آلات کارخانه چای دبش نیز به صورت متروکه به انبارهای اموال تملیکی استان البرز انتقال یافته و در این انبارها نگهداری میشود.
فروش ۵۰۰ میلیارد ریال ماشین آلات چای دبش
ربانی در خصوص تعیین تکلیف اموال کارخانه چای دبش اظهار کرد: تاکنون بخشی از ماشین آلات این کارخانه به ارز ش۸۱۶ میلیارد ریال تعیین تکلیف شده که ۵۰۰ میلیارد ریال این تجهیزات از طریق مزایده به فروش رسیده است.
سرپرست سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی البرز گفت: برای تعیین تکلیف محصول چای دبش منتظر مجوز بهداشتی از مراجع ذیصلاح هستیم، اما در بخش تعیین تکلیف اموال کارخانه دبش، سازمان اموال تملیکی استان البرز از سایر استانها جلوتر است.
وی اظهار کرد: اگر مجوز بهداشتی محصول چای دبش بگیریم آن را از طریق مزایده سراسری در اختیار کارخانههای چای کشور قرار میدهیم؛ در صورت بهداشتی بودن چای دبش موجود در انبارهای البرز، عرضه آن از طریق کارخانههای کشور به تنظیم بازار کمک خواهد کرد.
استقبال مردم از حراج الکترونیکی اموال تملیکی
ربانی در خصوص چگونگی فروش اموال تملیکی بیان کرد: امروز اموال تملیکی با ۲ شیوه شامل حراج عمومی با روش الکترونیکی و مزایده است که خانوادهها از این طریق کالاها را انتخاب و خریداری میکنند که امسال پنج مرحله در البرز و کشور مزایده الکترونیکی انجام شد.
ربانی گفت: این روش با استقبال گسترده خانوادهها همراه شده است.
وضعیت انبارهای البرز
سرپرست سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی البرز به ظرفیتهای انباری این استان اشاره کرد و افزود: چهار انبار با محوطه بزرگ با حمایتهای استاندار البرز، رییس کل دادگستری و دادستانی استان به اموال تملیکی واگذار شده و در شرف اخذ سند قطعی این املاک هستیم.
وی ادامه داد: البرز از معدود استانهایی است که دارای انبارهای اختصاصی برای اموال تملیکی است.
ربانی خاطر نشان کرد: در سالهای گذشته کالاها بدون جانمایی مناسب با فوریت به انبارهای البرز انتقال مییافت که طی سه ماه گذشته این رویه تغییر کرده است.
مشکلات سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی البرز
سرپرست سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان البرز کمبود نیروی انسانی را به عنوان یکی از مشکلات این اداره کل برشمرد و گفت: در این زمینه قولهای داده شده که امیدواریم هر چه سریعتر محقق شود.
وی با اشاره به اینکه یک سری مشکلات در بحث برق رسانی در گذشته داشتیم، افزود: طی ۲ ماه گذشته با پیگیری فراوان مشکل برق انبارهای اموال تملیکی استان البرز برطرف شده است.
ربانی گفت: تامین اینترنت مناسب از دیگر اقداماتی است که در حال پیگیری و انجام است.
منبع ایرنا