معاون امور استان‌های سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: مصوبات کمیته دایمی پدافند غیرعامل برای همه دستگاه‌ها لازم الاجراست و بی‌تفاوتی مدیران نسبت به این مصوبات از سوی قانونگذار جرم انگاری شده و پیگرد قانونی را به دنبال دارد.

محمدعلی قمی روز شنبه در نشست شورای اداری استان یزد با گرامیداشت هفته بسیج گفت: قانون پدافند غیرعامل سال گذشته به تصویب مجلس رسید و استانداران به عنوان رییس شورای این پدافند، باید در استان‌ها حسن اجرای مصوبات آن را از سوی دستگاه‌های اجرایی پیگیری کنند.

وی ادامه داد: سازمان پدافند غیرعامل کشور در سال ۸۲ با ابلاغ رهبر انقلاب تشکیل شد و ۲۲ سال است که این سازمان با هدف مقابله با تهدید‌های دشمن ایجاد شده است.

قمی، بیانیه شورای حکام را از مواردی دانست که نیاز است در ارتباط با آن پیش بینی‌های پدافند غیرعامل صورت گیرد و تصریح کرد: این مصوبه نشانگر عمق خباثت کشور‌هایی است که دستشان به خون کودکان و زنان در عزه و لبنان آلوده است، آنها برای تضعیف رویه انقلاب و جمهوری اسلامی که معادلات را بر هم زده و در مقابل تفکر استکباری و استعماری ایستاده، تلاش می‌کنند.

وی یادآور شد: باید وظایف خود را نسبت به شرایطی کشور بدانیم، زیرا دشمن تلاش می‌کند تا خدمات رسانی به مردم را دچار مشکل کند، دستگاه‌های مختلف باید پیش بینی مولد‌های اضطراری برای جلوگیری از خدمات رسانی به مردم را داشته باشند، زیرا اعتبار آن در قانون بودجه دیده شده است.

استاندار یزد نیز در نشست شورای اداری استان با تسلیت ایام فاطمیه و بزرگداشت هفته بسیج اظهار داشت: خداوند در قرآن می‌فرماید در مواجهه با دشمن استوار باشید و بسیجیان تجلی ایستادگی در برابر دشمن هستند.

محمدرضا بابایی ادامه داد: دکتر پزشکیان بار‌ها این جمله را تکرار کرده است که دعوا‌های داخلی را کنار بگذاریم، لذا با توجه به تاکید رهبر انقلاب مبنی بر کمک به دولت برای خدمت رسانی به جامعه، از همه بخش‌ها انتظار می‌رود که در این زمینه اهتمام کامل داشته باشند.
وی در خصوص انتصاب مسئولان در استان نیز گفت: در این مسیر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌شود، مدیران سیاسی در مسیر تغییر هستند، اما در ارتباط با مدیریت‌های تخصصی، کارآمدی مهمترین ملاک است و افراد کارآمدی که قبل از دولت چهاردهم مشعول فعالیت هستند، کماکان استفاده می‌شود.

بابایی تصریح کرد: همه دولت‌ها دارای برنامه بوده‌اند، در گذشته شخصا در تدوین ۱۱ جلد سند آمایش استان مشارکت داشته‌ام، برنامه‌های موجود بر اساس تقویت اقتصادی دانش بنیان و دیجیتال و توسعه استفاده از انرژی خورشیدی با برش دستگاهی، منطقه‌ای و بخشی بایدمورد بازنگری قرار گیرد و از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی در نشست بعدی شورای اداری استان ارائه شود.

معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی استاندار یزد نیز بسیجیان را تابلو و مصداق دفاع از مظلومان دانست و اظهار داشت: بسیج گنجینه معنوی و مظهر وحدت مقدس ملت ایران است که در طول تاریخ انقلاب منشاء آثار مهمی بوده است.

محمدعلی شاه‌حسینی ادامه داد: دولت چهاردهم با شعار وفاق ملی کار خود را آغاز کرد و همه مسئولان به عنوان کارگزاران نظام با هر گرایش و نگاه باید برای رضایت مردم تلاش کنند.

وی ادامه داد: هشت ماه از سالجاری گذشته و انتظار از مسئولان این است که با محوریت برنامه هفتم توسعه یک بازنگری و ارزیابی از ماموریت‌ها داشته باشند، برخی از مسئولان استانی نسبت به مسائل شهرستان‌ها بعضا بی‌توجه هستند، وظیفه همه ما این است که با شهرستان‌ها و همچنین با مشاوران استاندار در زمینه‌های مختلف همکاری داشته باشیم.
فرمانده سپاه الغدیر استان یزد نیز با گرامیداشت هفته بسیج و تسلیت شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها با ارائه گزارشی از عملکرد بسیج در یک سال اخیر گفت: ظرفیت‌های بسیج و سپاه با همراهی دستگاه‌های اجرایی برای خدمت بیشتر به شهروندان و زمینه سازی برای تمدن بزرگ اسلامی به کار گرفته می‌شود.

سردار پاسدار حسین زارع کمالی ادامه داد: بسیج در قالب ۱۵ قرارگاه ماموریت‌های متنوعی را در زمینه‌های مختلف انجام می‌دهد، که رویکرد حاکم بر این ماموریت‌ها در راستای پیاده سازی و تحقق بیانیه گام دوم و در قالب سند اعتلای بسیج در ۱۰ سال آتی تدوین شده است.
وی، استحکام بخشی درونی را از رویکرد‌های بسیج در قالب بیانیه گام دوم انقلاب بیان کرد و یادآور شد: اعتلای بسیج با راهبرد‌های پیش روندگی، گسترش گفتمان مقاومت و امنیت، تعالی سازمانی در بعد نهادی و مردمی بسیج و هم افزایی ظرفیت‌ها در راستای ایجاد تمدن نوین اسلامی مد نظر قرار گرفته است.

زارع کمالی افزود: در این راستا در سه سال اخیر ۳۱۹ هزار نفر بسیجی سازمان‌دهی شده‌اند، دفاتر حمایت قضایی در ۱۱ شهرستان استان ایجاد شده و ۵۰۰ گروه قرآنی و ۴۰ مهد قرآن ذیل قرارگاه‌های بسیج ایجاد شده است.

فرمانده سپاه الغدیر یزد، فعال سازی حلقه‌های صالحین، مشارکت ۷۸ هزار نفر در مسابقات قرآنی سال گذشته و ۸۰ هزار نفر در این مسابقات در سال جاری، ایجاد چهار پاتق دخترانه، ترویج فرهنگ عفاف با آموزش ۲۱ هزار نفر، ایجاد قرارگاه علم و فناوری در دانشگاه‌ها، حمایت از ۱۱۵ طرح دانش بنیان، شناسایی نظام‌مسایل زنان و خانواده، برگزاری هفت هزار کارگاه آموزشی، تجهیز و راه اندازی ۱۸۲ کارگاه اشتغالزایی در مناطق محروم با ۷۲۰ میلیارد ریال اعتبار، ایجاد ۵۸۵ صندوق قرض‌الحسنه اشتغالزایی، جهاد آبرسانی به روستا‌های محروم پنج شهرستان با ۸۸ درصد پیشرفت فیزیکی، فعال سازی ۱۴۰ گروه جهادی محرومیت زدایی، آزادی ۱۲۶ زندانی جرایم غیرعمد و فعال سازی قرارگاه محله‌های مردم سالار اسلامی همراه با ایجاد ۸۹۰ شورای محله محور را از فعالیت‌های عمده قرارگاه‌های بسیج در استان اعلام کرد.
در پایان نشست شورای اداری استان یزد ضمن رونمایی از ۶ عنوان کتاب داستان دوران دفاع مقدس، حکم استاندار یزد به عنوان رییس شورای پدافند غیرعامل استان تحویل وی شد و فعالیت‌های قرارگاه‌های ۱۵ گانه بسیج استان نیز با حضور استاندار و مسئولان در قالب نمایشگاه مجازی مورد بازدید قرار گرفت.

منبع:ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.