به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ عاطفه گنجعلی _قنبر نارویی گفت: دانههای روغنی کنجد در دلگان در ماههای تیر و مرداد کشت و برداشت آن از اواخر آبان آغاز و تا پایان آذرماه ادامه دارد.
وی منطقه چاه شور، چاه الوند و چاه دازو را عمده منطقه کشت کنجد در دلگان معرفی کرد و افزود: داراب، هلیل و رقم محلی از مهمترین ارقام کنجد کشت شده در دلگان به شمار میروند که کاشت، داشت و برداشت این دانههای روغنی با ارزش زمینه اشتغال بیش از ۱۱۰۰ نفر را در شهرستان فراهم کرده است.
وی تصریح کرد: سطح زیر کشت کنجد در شهرستان دلگان ۱۳۸۰هکتار است که با احتساب میانگین عملکرد ۹۰۰ کیلوگرم در هر هکتار پیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت ۱۲۵۱تن کنجد برداشت و روانه بازارهای مصرف شود.
قنبرنارویی با اشاره به این که توسعه کشت این محصول میتواند درآمد مناسبی برای کشاورزان منطقه ایجاد کند، اظهار داشت: نیاز کشور به دانههای روغنی، اقلیم مناسب، صرفه اقتصادی، بازار پسندی روغن، دانه و پوست کنجد و کم آب بر بودن آن، موجب شده سطح زیر کشت این محصول نسبت به سال زراعی گذشته ۱۳ درصد افزایش یابد.