معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان مسمومیت غذایی و عدم رعایت بهداشت هنگام پخت غذا را عامل مسمومیت مهمانان عروسی در روستای کول دیواندره عنوان کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  فرزام بیدارپور امروز با حضور در بخش خبری صبحدم صداوسیمای مرکز کردستان گفت: این مسمومیت در یکشنبه ۲۷آبان رخ داد که ۸۹ نفر از مهمانان این عروسی با علائم مسمومیت به مراکز درمانی هزارکانیان مراجعه کردند و از این تعداد ۶ نفر بستری شدند.

وی با اشاره به اینکه ۹۴۰ نفر در این عروسی شرکت داشتند، افزود: در روزهای ۲۸ و ۲۹ آبان نیز ۸۸ نفر با علائم مسمومیت غذایی به مراکز درمانی مراجعه کردند و در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه این آمار روند کاهشی پیداکرد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: با توجه انجام ازمایشات مربوطه و بارندگی چند روز قبل در این منطقه، کدورت آب چشمه، مسمومیت غذایی و آبی یکی از علل مهم این مسمومیت‌ها بوده است.

بیدارپور اظهار کرد: در مجموع طی پنج روز، ۲۰۲ نفر به مراکز درمانی مراجعه کردند که ۱۱ مورد بستری شدند و ۱۳ مراجعه کننده نیز از شهرستان مریوان بود که یک نفر از آنها بستری شد.

وی افزود: همچنین ۱۰ مورد بستری در بیمارستان دیواندره انجام شد که عمدتا کودکان بودند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: در کشور از هر  یک هزار نفر جمعیت در طول سال، پنج مورد طغیان مسمومیت غذایی را داریم که این آمار در کردستان حدود ۸۰ کیس ‌می‌باشد.

بیدارپور اضافه کرد: طی ۶ماه نخست سال جاری، ۸۷ مورد مسمومیت ناشی از موارد غذایی در استاد گزارش شد که ۱۲ مورد از آن‌ مربوط به مسمومیت آبی بوده است.

وی از مردم خواست با تهیه مواد و اقلام خوراکی از مراکز معتبر، میتوانند از چنین رخداد هایی جلوگیری کنند.

روستای کول با ۵۳۰ نفر جمعیت در ۶۵ کیلومتری دیواندره قرار دارد و ۳۳۸ خانوار در آن سکونت دارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.