به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوانِ مرکز کرمان، حجت الاسلام حمیدی درشورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: قطعا درحوزه درمان و پزشکی اقدامات جهادی می تواند وضعیت ما را بهبود ببخشد.
وی افزود: همین که پزشکان ما در مناطق محروم حضور و خدمات درمانی میدهند، ارزشمند است.
وی تاکید کرد: ظرفیت کرمان در بحث درمان، سلامت و تندرستی اگر درست معرفی شود، میتواند کرمان را تبدیل به قطب جنوب شرق یا جنوب کشور کند، مثلا وجود آب درمانی و شن درمانی که اگر خوب معرفی شود و همچنین گیاهان دارویی که قطبش در کرمان است، میتواند به ظرفیت سازی کمک کند.
وی تصریح کرد: دستگاه قضایی استان دو قرارداد همکاری منعقد شده با علوم پزشکی، ونیز با میراث فرهنگی دارد و نیز قراردادی با حضور دادستانی انجام شده است، همچنین کارگاههای مشترکی با میرات فرهنگی و قضات داشتیم تا قضات ما هم آشنایی بیشتری با بخش گردشگری پیدا کنند.
رئیس کل دادگستری استان کرمان با تاکید بر حمایت دستگاه قضایی از بخش درمان و سلامت گفت: مخصوصا از بیمارستانهای خصوصی حمایتهایی شد، بعضا موقوفات و خیریهها با بیمارستانهای خصوصی مشکلاتی داشتند وحتی نزدیک بود منجر به تعطیلی بیمارستان شود که کمک کردیم مانع تعطیلی شد.
حجت الاسلام حمیدی تاکید کرد: عدم وصول درآمد ازبیمهها برای برخی بیمارستانها مطرح بود که ۵۳۸ میلیاردتومان از مطالبات بیمارستانهای خصوصی وصول شده که تقریبا ۸۰ درصد مطالبات بیمارستانهای خصوصی را پیگیری کرده و محقق شد.
معاون اقتصادی استاندار کرمان نیز در این جلسه گفت: بحثی در کرمان هست اعتماد بنفس ماکرمانیها کم است؛ درحالی که دکترهای خوبی داریم به دیگر شهرها مراجعه میکنیم.
وی از برگزاری نمایشگاه سلامت در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: نمایشگاه سلامت را طی دو ماه آینده برگزار میکنیم که با کمک علوم پزشکی مردم با داشتهها وخدمات بخش سلامت استان آشنا میشوند.
حسن زاده تصریح کرد: درکنار اقداماتی که برای ورود گردشگر سلامت ضروری است امکاناتی مانند دشت یلان و کفه نمکی سیرجان برای بحث تندرستی را در کنار گردشگری غذای سالم داریم که باید به این مسائل نیز توجه شود.
وی اظهار کرد: در کنار مراکزی که برای درمان تعریف ومجوز داده میشود باید مراکز گردشگری و اقامتی با کمک دولت ایجاد کرد.
هاشمیان رئیس علوم پزشکی کرمان هم در این جلسه گفت: در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مراکزی که امکانات پذیرش بیمارخارجی دارند مشخص است که عمدتا درحال حاضر بیمارستان مهرگان مطرح است.
وی افزود: بیمارستان آرمین نیز ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
هاشمیان بیان کرد: باید فکری برای کلینیکهای در مانی در چهار راه سمیه شود، بیمار سرپایی ما فقط چهار راه سمیه را میشناسد باید در کوتاه مدت مشکل این محدوده را با کمک شهرداری واستانداری حل کنیم تا در آینده کلینیک جامع در دراین محدوده داشته باشیم.