محبوب حیدری، گفت: تسهیلات مربوط به بافتهای فرسوده و ناپایدار شهری از محل تبصره ۱۸ در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بهصورت ۱۰۰ درصد جذب شده و امسال هم سعی بر این است جذب حداکثری اتفاق بیفتد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: اکثر پروژههای حوزه بازآفرینی در شهر اردبیل بهعنوان مرکز استان انجامگرفته که از جمله آنها تعریض و خیابانکشی محله گل مغان، بهسازی معابر، جدولگذاری، زیرسازی و آسفالت محله ایران آباد، ساماندهی رودخانه بالیخلو و همچنین اجرای پارک و بوستان بزرگ محله میراشرف است.
او در ادامه با اشاره به آمار و ارقام حوزه بازآفرینی شهری، تصریح کرد: حدود ۲۰ درصد از کل جمعیت استان در سکونتگاههای غیررسمی و حاشیه شهرها و همچنین حدود ۱۰ درصد هم در بافتهای فرسوده و ناپایدار شهری ساکن هستند.
حیدری افزود: شهرهای اردبیل، پارسآباد، مشکینشهر، خلخال، بیلهسوار، گرمی، نمین و کوثر دارای مطالعات بازآفرینی هستند و تا به امروز ۳۵ پروژه مهم و شاخص در حوزه بازآفرینی و نوسازی بافتهای فرسوده و ناپایدار شهری در محلات و مناطق هدف شهرهای استان اردبیل تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است.
او از تکمیل و بهرهبرداری ۳۵ پروژه مهم بازآفرینی شهری در بافتهای فرسوده و ناپایدار استان با صرف ۱۱۰۰ میلیارد ریال خبر داد.