انیماتور، نویسنده و کارگردان پویانمایی گفت: خاطرات بنده وقایع و اتفاقات واقعی است که به زبان طنز گفته می‌شود و در همه آنها یک پیام مهم وجود دارد.

بهرام عظیمی نویسنده و کارگردان پویانمایی گفت: در حال حاضر من سال‌ها است که کاریکاتور و پویانمایی کار نمی‌کنم ولی الان به صورت داور یا در کارگاه آموزشیم نقش دارم.

وی ادامه داد:من همیشه باتوجه به خاطراتی که داشتم مجلس گرم کن  شوخ و بذله گو هستم  بنابراین به پیشنهاد دوستانم این صفحه مجازی را راه انداختم.

این انیماتور، نویسنده و کارگردان پویانمایی در خصوص خاطره تعریف کردن گفت: خاطره تعریف کردن اصول دارد ولی خاطره هایم به سبک وقابع و اتفاقات واقعی است که به زبان طنز گفته می‌شود و در همه آنها یک نکته و پیام مهم وجود دارد.

عظیمی در پاسخ به سوالی مبنی به برنامه درباره تهران ۱۵۰۰ اضافه کرد: ایده این کار از سال ۱۳۸۶ بود که بنده مدیر خانه انیمیشین شهرداری تهران بودم و برای مشکلات و معضلات شهر مانند ترافیک، زباله و ... انیمیشن می‌ساختیم ولی به سراغ تاریخ آینده تهران افتادیم بنابراین این نام را انتخاب کردیم و آینده تهران را به تصویر کشیدیم.

به گفته او، ایده برنامه تهران ۱۵۰۰ بر طبق اینده انجام گرفت و اسم این برنامه هم بر این اساس بود که در ذهن‌ها باقی بماند و همین طور شد که تهران ۱۵۰۰ نامگذاری شد

عظیمی اضافه کرد: تهران ۱۵۰۰ سال ۱۳۹۱ تمام شد و در زمان خودش ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه این کار شد و در این برنامه ۸ چهره بنام طنز تلویزیونی قرار داشتندولی به نظر من این برنامه انچه باید مطلوب باشد نشد.

 

برچسب ها: خاطره گویی ، انیمیشن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار