وحید وزیری راد گفت: میزان تعهد ملی استان قم برای ایجاد اشتغال جدید امسال، ۱۸ هزار مورد میباشد که در آن به موضوع اشتغالزایی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی نیز توجه خوبی شدهاست.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم افزود: در همین راستا برای ۳۴ دستگاه اجرایی و نهاد در استان قم برنامه ایجاد اشتغال مشخص و به آنها اعلام شده که پس از انجام کار، باید اطلاعات لازم در خصوص تعداد اشتغالزایی صورت گرفته و سایر موارد مورد نیاز را در سامانه رصد ملی اشتغال ثبت کنند.
او ادامه داد: از جمله حوزههای مهمی که ظرفیت ایجاد هزاران فرصت شغلی جدید را دارد، بخش تولید است که در همین خصوص شاهد روند رو به رشد جذب نیروی کار دارای مهارت توسط بهرهبرداران واحدهای صنعتی فعال در قم هستیم.
از ابتدای امسال تا پایان مهرماه، ۱۱۰ پروانه بهرهبرداری از طرحهای صنعتی استان در قالب ایجاد واحدهای صنعتی جدید و توسعه واحدهای موجود در قم صادر شد.
حجم سرمایهگذاری صورت گرفته در طرحهای یاد شده ۵۶ هزار و ۸۱۵ میلیارد ریال است که ظرفیت اشتغال برای چهار هزار و ۷۵۸ نفر را فراهم آوردهاست.
در همین رابطه ۶۵ مورد از ۱۱۰ پروانه بهرهبرداری صادر شده برای ایجاد واحدهای صنعتی جدید است که با سرمایهگذاری ۳۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغالزایی برای یکهزار و ۵۹۳ نفر صورت پذیرفت.
همچنین تعداد ۴۵ مورد از پروانههای بهرهبرداری مرتبط با توسعه واحدهای صنعتی موجود است که با سرمایهگذاری ۲۲ هزار و ۹۷۵ میلیارد ریال و ظرفیت ایجاد اشتغال برای سه هزار و ۱۶۵ نفر صادر شد.
شهرکهای صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیتهای تولیدی در حوزههای مختلف دارند و سرمایهگذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرکها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف میتوانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرکها و نواحی صنعتی استان قم نزدیک به ۲ هزار واحد بهرهبردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعتهای مختلف مشغول تولید هستند.