دومین جشنواره ملی رادیویی صدای شهر در سه بخش مردمی، حرفه‌ای و دانش‌آموزی در چهار محور رعایت اخلاق و حقوق شهروندی، خدمات شهری، حمل‌ونقل عمومی و ترافیک و اطلاع‌رسانی برگزار می‌شود.

 مدیر جشنواره و مبادلات برنامه‌های معاونت امور استان‌های سازمان صداوسیما در نشست خبری  پیرامون دومین جشنواره ملی رادیویی صدای شهر گفت: توسعه فرهنگ شهروندی یکی از شاخص‌های مهم پیشرفت کشور است.


 سمیه پشندی، افزود: برگزاری رویدادهایی نظیر جشنواره ملی رادیویی صدای شهر، نگاه و بینش شهروندان را به مسائل شهری متحول کرده و انتظار آنان را از دستگاه‌های مسوول بالا می‌برد. ‌


پشندی با بیان اینکه در دنیای دیجیتال امروز رادیو و رسانه‌های شنیداری همچنان می‌تواند تأثیر مثبتی نسبت به رسانه‌های دیداری داشته باشد، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره ملی رادیویی صدای شهر شامل چهار موضوع مهم از جمله اخلاق شهروندی، خدمات شهری، حمل‌ونقل عمومی است که برنامه‌سازان و دانش‌آموزان در محورهای موضوعی جشنواره می‌توانند در آن شرکت کنند.


مدیر جشنواره و مبادلات برنامه‌های معاونت امور استان‌های سازمان صداوسیما گفت: جشنواره امسال در سه بخش تخصصی، مردمی و دانش‌آموزی برگزار می‌شود. بنا بر تصمیم شورای سیاست‌گذاری با هدف رعایت اصل عدالت‌محوری، دبیرخانه دریافت آثار در تهران است که بدون مشخصات افراد از طریق سایت در اختیار داوران قرار می‌گیرد.


وی افزود: برگزاری جشنواره‌ها باید جریان‌سازی کند و ازاین‌رو در جشنواره رادیویی که در دستور کار است، دغدغه‌های حوزه شهرداری و مردم موردتوجه خواهد بود و تلاش بر این است که در اختتامیه این رویداد حال و هوای شهر را هم جشنواره‌ای کنیم.


مدیرکل صداوسیمای استان اصفهان دراین نشست گفت:  تعامل و ارتباط خوب شهرداری اصفهان را شاهد هستیم. مدیریت شهری اگر توسعه فرهنگی را همپای توسعه شهری در نظر گیرد، شاهد آسیب‌های کمتری در بافت شهری خواهیم بود.

یوسف افشارنیا، با بیان اینکه انتقال احساس از مسیر کلام می‌گذرد، افزود: رادیو، رسانه‌ای است که با بهره‌گیری از کلام، موسیقی، عاطفه و احساس بر دل‌ها حکومت می‌کند. در عصر فناوری‌های دیجیتال هنری و تصویری، رادیو همچنان پویا و تأثیرگذار جایگاه خود را حفظ کرده است.


وی  تصریح کرد: حضور ۲۷ استان کشور در نخستین دوره جشنواره ملی رادیویی صدای شهر، ما را برای برگزاری دومین دوره این جشنواره مصمم کرد. امسال بخش دانش‌آموزی به این جشنواره اضافه شده ضمن اینکه رویکرد جدید جشنواره امسال این است که رادیوهای ملی و شبکه‌های ملی برنامه‌سازان مشارکت بیشتر داشته باشند.


دومین جشنواره ملی رادیویی صدای شهر با هدف مشارکت شهروندان و توانمندسازی افراد به‌ویژه نسل جوان و نوجوان در عرصه رادیو است. در نخستین دوره این جشنواره ۳۶۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد که ۱۸۵، اثر مردمی بود. امسال دومین جشنواره رادیویی صدای شهر در عرصه ملی قوی‌تر انجام خواهد شد و برای این دوره از جشنواره حدود ۱۲۰ میلیون تومان بودجه پیش‌بینی شده است.


این جشنواره ملی  در سه بخش مردمی، حرفه‌ای و دانش‌آموزی در چهار محور رعایت اخلاق و حقوق شهروندی، خدمات شهری، حمل‌ونقل عمومی و ترافیک و اطلاع‌رسانی برگزار می‌شود. قالب‌های بخش حرفه‌ای جشنواره نمایش طنز، نمایش بلند، مینی فیچر و psa، بخش مردمی و دانش‌آموزی پادکست و عکاسی است.


مهلت ارسال آثار تا سی‌ام آذرماه سال جاری است و علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره ملی رادیویی می‌توانند آثار خود را با مراجعه به سایت festival.iriborg.ir ارسال کنند.


در پایان این نشست خبری از پوستر دومین جشنواره ملی رادیویی صدای شهر رونمایی شد.


 اختتامیه این جشنواره دی‌ماه سال جاری و هم‌زمان با سالروز آغاز به کار رادیو اصفهان برگزار خواهد شد.

منبع: فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.