در راستای ۱۴ مگاپروژه برای عبور از اوج بار تابستان سال ۱۴۰۴، دو نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۱۵ مگاوات در استان کرمان به مدار آمد.

نیروگاه‌های خورشیدی ۵ مگاواتی "بن یکه" در شهرستان شهربابک و فاز دوم نیروگاه خورشیدی گل گهر با ظرفیت ۱۰ مگاوات و در مجموع با ظرفیت ۱۵ مگاوات در استان کرمان به بهره‌برداری رسید. 

این نیروگاه‌ها به صورت خودتامین بوده و در قالب ماده ۱۶ قانون شرکت‌های دانش بنیان احداث شده اند. 

نیروگاه خورشیدی "بن یکه" که در منطقه‌ای به همین نام و از سوی شرکت ملی صنایع مس ایران احداث شده، با بهره‌گیری از فناوری‌های مدرن از جمله پنل‌های دورو، ظرفیت تولید انرژی پایدار را در این منطقه افزایش داده است؛ عملیات احداث این نیروگاه از سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود. 

همچنین، فاز دوم نیروگاه خورشیدی شرکت صنعتی و معدنی گل گهر با ظرفیت ۱۰ مگاوات که تکمیل‌کننده فاز اول این پروژه است که پیش‌تر در اواخر سال ۱۴۰۲ راه‌اندازی شده بود به بهره برداری رسید. 

استان کرمان به دلیل برخورداری از شرایط اقلیمی مطلوب و ساعات بالای تابش خورشید، به یکی از پیشگامان توسعه انرژی‌های خورشیدی در کشور تبدیل شده است. 

با بهره‌برداری از این دو نیروگاه، ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی استان کرمان به ۱۶۰ مگاوات افزایش یافت که نشان‌دهنده نقش کلیدی این استان در تأمین انرژی پاک و پایدار است.

منبع: روابط عمومی شرکت برق منطقه ای استان کرمان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار