فرزاد شریفی در خصوص حضور در نمایشگاه بین المللی صنایع دستی اظهار کرد: استقبال از نمایشگاه صنایع دستی امسال بی نظیر بوده است.
وی بیان کرد: حضور در این نمایشگاه فرصت مناسبی برای بازاریابی و فروش صنایع دستی استان و همچنین معرفی هنر مردم استان ایلام بود.
شریفی ادامه داد: در کنار فروش محصولات صنایع دستی بحث صادرات صنایع دستی هم جزو برنامههای ما بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام عنوان کرد: این نمایشگاه به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای فرهنگی و هنری کشور با حضور صنعتگران توانمند سراسر کشور و حضور پرقدرت صنعتگران استان انجام گرفت.
وی گفت: هنرمندان در این رویداد محصولات هنری و صنایع دستی خود را در رشتههای مختلف به نمایش میگذارند و فرصتی فراهم میکنند تا علاقهمندان به هنرهای دستی و نوع آوریها و طراحیهای جدید، همچنین تکنیکهای سنتی و مدرن آشنا شوند.
شریفی اضافه کرد: نمایشگاه صنایع دستی به عنوان بهترین بستر برای نمایش هنرهای استان ایلام و سایر استانها و همچنین توانمندیهایی که صنعتگران استان دارند، میتواند لحاظ شود.
وی اظهار داشت: نمایشگاه صنایع دستی مهمترین ابزارهای حفظ و ترویج فرهنگ ایرانی است و همچنین بستری برای تبادل تجربیات و دیدههای بین صنعتگران و هنرمندان عمل میکند تا با تجربیات یکدیگر آشنا و از آن بهرهمند شوند.
شریفی گفت: با غرفههای صنایع دستی، گلیم بافی، چیت بافی، چرم دوزی، چوب، حصیر بافی، بافتنیهای سنتی، مینا کاری، چاقو سازی (بگده ملکشاهی)، گیوه بافی در این نمایشگاه حضور پیدا کردیم.
وی ادامه داد: امسال یک خلاقیت ایجاد کردیم با اِلمان قلعه والی و بوم گردیها حضور پیدا کردیم، غرفه آرایی کردیم، در پاویون مدیریت و پذیرایی از میهمانان با دمنوشهای سنتی و شیرینیهای محلی استان پذیرایی انجام شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام اضافه کرد: با حضور وزیر میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی، معاون صنایع دستی کشور، معاون پشتیبانی وزارت، معاون مجلس حقوقی وزارت، معاون حراست وزارت و سایر عزیزانی که در نمایشگاه حضور پیدا کردند، حضور پررنگی را شاهد بودیم، همچنین حضور هم استانیهای عزیز که خیلی شاخص بودند در نمایشگاه صنایع دستی گرم و پرنشاط بود.
وی ادامه داد: در واقع صنایع دستی فرصتی بود برای آشنایی با محصولات صنایع دستی سایر استانها که علاوه بر اینکه صنعتگران ما با صنایع دستی خود حضور پیدا کردند، با صنایع دستی و صنعتگران سایر استانها آشنا شدند که در واقع با تشریک مساعی و هم افزایی توانستند کارها را پیش ببرند.
منبع: مهر