معاون سازمان اموال تملیکی گفت: حراج حضوری محموله چای دبش سه‌شنبه ۲۹ آبان ماه در تهران انجام می‌شود و تاکنون ۸۰۰ میلیارد تومان از آن به فروش رفته است.

سعید غلامی معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه در سنوات گذشته برخی کالاها سالیان سال در انبارها باقی می‌ماند و دچار فساد می‌شد اما سازمان‌ اموال‌ تملیکی تلاش کرد از طریق حراج های حضوری این کالاها را ساماندهی کند؛ گفت: پیش از این بسیاری از کالاها در انبارها و بنادر باقی می‌ماند اما با عرضه این کالاها در حراج‌ها  این مشکل برطرف شده است.

وی  ادامه داد: یکی از پرونده های مهم ما در عرضه کالاها گروه کالایی  دبش بوده است که مهم‌ترین کالای آن چای است و با ورود مستقیم دادستانی مزایده آن‌ها در دستور کار قرار است.

او با اشاره به برگزاری حراج حضوری سازمان اموال تملیکی گفت: از تمامی متقاضیان دعوت می‌کنیم که در جلسات حضوری مزایده شرکت کنند. اولین جلسه حراج حضوری هم ۱۲ آبان ماه در استان هرمزگان برگزار شد و خوشبختانه اتفاق خوبی رخ داد به طوری که‌ در بندر عباس و هرمزگان بیش از ۵۲ پارت چای به ارزش بیش از ۱۸۰ میلیارد تومان  تامین‌ شد تا بخشی از نیاز تولیدکنندگان که در این خط تولید هستند برطرف شود.

غلامی بیان کرد: روز سه شنبه ۲۹ آبان ماه در استان تهران اولین حراج حضوری فروش چای انجام می شود که در این حراج  بیش  هراز تن  چای عرضه می شود  که  ارزش ریالی آن ۵۳۵ میلیارد ریال  است.

معاون سازمان اموال تملیکی توضیح داد: اولویت ما در این بخش فروش نقدی است و  اگر برای فروش نقدی مشتری نبود به صورت مدت دار  و تا  سقف ۴ماهه امکان استفاده از چای وجود دارد. 

وی افزود: پرونده چای دبش پرونده مهمی است که به آن  توجه ویژه شده و دستگاه قضایی مجوز فروش آن را صادر کرده است.

بهرامی با بیان اینکه با توجه به آنکه  ایمنی و بهداشت و رعایت سلامت جامعه و رعایت استانداردهای بهداشتی جزو خطوط قرمز ما است گفت: این موضوع در مورد پرونده دبش سخت گیرانه ابلاغ شد و اگر از محموله‌ای برای سنجش ایمنی یک بار نمونه‌بردار می‌شد در این پرونده  چهار بار نمونه برداری شد.

وی ادامه داد: در استان هرمزگان از حدود ۱۰۰ کانتینر نمونه برداری شد و حدود ۹۹ درصد از چای مورد استفاده انسانی بود و در پرونده استان هرمزگان تنها یک نمونه مشکل داشته است و مابقی حراج ها در چهار استان تهران، البرز، کرمانشاه و هرمزگان انجام شده است.

بهرامی ادامه داد: در استان تهران ۲۵ هزار تن، در هرمزگان ۲هزار تن، در البرز ۶ هزار تن و در کرمانشاه ۱۱ هزار تن عرضه شده است.

معاون سازمان اموال تملیکی تصریح کرد: ارزش ریالی ۱۱ تن چای در کرمانشاه ۱۲ میلیارد ریال بوده که‌ بیش از ۱۸ میلیارد ریال به فروش رسید و در استان تهران هم ۱۷ هزار تن به سازمان تحویل شده که‌ بیش از ۵ هزار تن آن به فروش رسیده که مبلغ بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان بوده است. همچنین در هرمزگان دو هزار تن چای تحویل سازمان شده که‌ بیش از ۱۳۰۰ تن به فروش رسیده و ۶۰۰ تن در هرمزگان باقی مانده که ارزش ریالی آن  بیش از ۲۶۰ میلیارد تومان بوده است.

معاون سازمان اموال تملیکی  تاکید کرد: از مجموع ۲۵ هزار تن چای تاکنون ۶ هزار و ۶۹۵ تن به فروش رسیده  و ارزش کالا بیش از ۸۷۲ میلیارد تومان بوده که به خزانه کشور واریز شده  است.

وی با بیان اینکه  سه شیوه حضوری،  اینترنتی و مذاکره ای است که‌ برای‌  فروش حضوری از ۸ آبان ماه بازدیدها  آغاز شده و تا  ۲۸ آبان ماه ادامه دارد و متقاضیان در استان تهران می توانند با مراجعه به انبارهای شهرک اشتهارد  از کالا بازدید کنند و در بندر شهید رجایی هم می‌توانند از کانتینرها بازدید کنند و حراج حضوری به میزان هزار تن  روز سه شنبه در دانشکده تربیت بندی  تهران برگزار می شود‌.

غلامی درباره تاریخ انقضای چای دبش تاکید کرد: این چای‌ها برای مصرف سفره مردم نیست و تاریخ آن تاریخ آماده مصرف نیست بلکه تاریخ فرایند تولید و مواد اولیه کارخانجات است، انواع چای دبش بسیار متفاوت بوده و نزدیک‌ترین تاریخ انقضای آن انتهای ٢٠٢۴ است که این چای‌ها در حراج‌ها در حال فروش هستند که این تاریخ انقضای اعلام شده بهترین زمان استفاده بوده و قابل تمدید است. البته هیچ یک از خریداران چای دبش خریدار خرد و مردم نیستند.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار