معاون سیاسی سپاه قمر بنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری گفت: طوفان‌الأقصی یک عملیات پیش دستانه و برنامه ریزی شده بود تا فلسطین و جبهه مقاومت پایدار بماند.

اولین نشست دفتر هم‌اندیشی اساتید و نخبگان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با موضوع تحولات منطقه و چشم‌انداز آینده با حضور میهمانان، هیئت رئیسه و اساتید در این دانشگاه برگزار شد.

علیرضا اسماعیلی معاون سیاسی سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری با اشاره به اولویت‌های از پیش تعیین شده رژیم صهیونیستی برای غزه که هدف اصلی آن اولویت‌ها، نابودی غزه بود، گفت: اگر طوفان‌الأقصی اتفاق نمی‌افتاد، آمار شهدای این سرزمین از ۴۴ هزار نفر بیشتر می‌شد.

وی افزود: یک ماه پیش از شروع عملیات طوفان‌الأقصی، رژیم صهیونیستی، ۱۷ عملیات تروریستی در غزه و ۱۰ عملیات در کرانه باختری انجام می‌دهد و همچنین یک سال قبل از طوفان‌الأقصی، از طریق گمرک، ورود مواد غذایی به را مسدود کرد تا غزه دچار قحطی شود.

اسماعیلی تصریح کرد: طوفان الأقصی در عرض ۲۴ ساعت انجام شد و رژیم صهیونیستی شکست خورد و کابینه فرو پاشید؛ بلافاصله فرمانده هسته مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) همان روز در جلسه کابینه اسرائیل حاضر شد و رژیم مذکور را نگه داشت که مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) نیز به این موضوع در سخنرانی خویش، اشاره کردند.

وی بیان داشت: کارکرد طوفان‌الأقصی این بود که منطقه را بر علیه رژیم صهیونیستی، عملیاتی کرد.

اسماعیلی با تأکید بر این که رژیم اسرائیل از ۱۳ ماه پیش تاکنون، برنامه‌های متعددی را بر علیه فلسطین و محور مقاومت داشته و تاکنون، طی چهار مرحله اجرا کرده است، افزود: در مرحله اول و در راستای استراتژی مرد دیوانه، می‌خواست که هیمنه خویش را به رخ دنیا بکشد و نشان دهد که دارای قدرت است و می‌تواند رفتار‌های غیرقابل پیش‌بینی داشته باشد؛ که برخلاف تصور، بجای نشان دادن هیمنه، در کشور‌های جهان، نفرت ایجاد کرد.

وی تأکید کرد: اکنون شاهدیم که گفتمان مقاومت، سر باز کرده و حمایت از فلسطین، محصور به پنج کشور جبهه مقاومت نیست و در قلب اروپا و آمریکا، گسترش یافته است.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی اسرائیل در مرحله دوم با حمله به کرانه باختری، انصارالله و حزب‌الله سعی بر این داشت که جغرافیای جنگ را گسترده‌تر کند که نتیجه‌ای برایش حاصل نشد؛ پس تلاش کرد که در مرحله سوم، پای ایران را به جنگ باز کند.

وی با اشاره به تبعات احتمالی ورود ایران به جنگ با اسرائیل افزود: اگر ایران به این جنگ ورود می‌کرد، در مقابل، پای آمریکا به این معرکه باز شده که باعث می‌شد، جنگ چهارمین ارتش کلاسیک جهان منتسب به اسرائیل با یک گروه ۴۰ هزار نفری بنام حماس در یک منطقه محصور، تبدیل به جنگ بین ایران و آمریکا شود که در این میان باعث می‌شد که اسرائیل، نفسی تازه کرده و تجدید قوا کند.

اسماعیلی تشریح کرد: زمانی که شهید هنیه بدست اسرائیل، ترور شد، حماس از ایران خواست که وارد جنگ نشود و یک اتکای قوی بیرون از جنگ باشد و از همان‌جا، صحنه را مدیریت کند.

معاون سیاسی سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری ادامه داد: این پیام حماس به ایران، یک پیام کاملاً استراتژیک بود که خوشبختانه، اسرائیل در درگیر کردن ایران، ناکام ماند.

گفتنی است؛ در پایان این نشست، پرسش و پاسخ در باب مسائل و چالش‌های منطقه از دیدگاه سیاسی، مطرح شد و میهمان برنامه به پاسخگویی و رفع شبهات در این حوزه پرداخت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.