سمیعی گفت: پدر خانواده که محمد فرید نام دارد سابقه عضویتش در کتابخانه به سال ۱۳۹۲ برمیگردد و او سعی کرده است انس گرفتن با کتاب را از کودکی در میان اعضا خانواده خود نهادینه کند.
وی با اشاره به اینکه در این سالها آقای فرید با امانت کتاب در موضوعات مختلف و معرفی آن به خانواده، پای فرزندان خود را از سال ۱۴۰۱ به کتابخانه باز کرده است؛ افزود: شرکت و حضور فعال فرزندان وی در مسابقات کتابخوانی، داستان نویسی، معرفی کتاب و… از عوامل مهم علاقهمندی فرزندانش به کتاب و کتابخوانی است.
کتابدار کتابخانه استاد عبدالحسین فرزین سربیشه گفت: تقدیر از خانواده ایشان به عنوان خانواده برتر کتابخوان در جلسه انجمن اداره کتابخانههای عمومی شهرستان سربیشه نیز تاثیر به سزایی در فرزندانش داشته است و سبب شده تا رغبت بیشتری به کتابخوانی پیدا کنند.
سمیعی ادامه داد: کوچکترین عضو این خانواده دختر پنج سالهای است که از همان کودکی با کتابخوانی انس گرفته است و پارسا و آریا دیگر اعضا این خانواده هستند که ۱۲ و ۷سال دارند و هر کدام تاکنون بیش از ۲۳۰ جلد کتاب با موضوعات علمی- تخیلی، سیارات، کهکشانها، زندگی جانوران و… امانت گرفته اند و مطالعه کردهاند.
وی در پایان گفت: والدین کودکان میتوانند علاقه مستمر و بی پایان را به مطالعه و کتابخوانی در فرزندان ایجاد کنند به این صورت که آنها برای فرزندان کتاب میخوانند و آنها به مرور علاقه به داستان و شعر پیدا میکنند و خودشان کم کم دنبال خواندن کتابهای مختلف میروند تا اینکه بالاخره به آن جایی میرسند که از کتاب لذت برده و با آن تفریح کرده و روز به روز به علاقه مندی شان افزوده میشود.
منبع: ایبنا