مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان گفت: ایستگاه تحقیقاتی «محمودآباد» سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان قطب تولید چمن مقاوم به کم آبی در کشور است.

 مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان گفت: در مجموعه محمودآباد در گذشته، گل‌های رُز، داوودی، زنبق و انواع چمن‌ تولید می‌کرد اما در زمان حاضر فقط گونه‌های مقاوم به کم‌آبی مانند چمن‌های گرمسیری و سردسیری، گونه‌های علفی و پیازی در آن تولید می‌شود.

مجتبی حق‌شناس افزود: هدف این سازمان با داشتن دو ایستگاه تحقیقاتی «محمودآباد» و «جروکان» تولید گل و گیاه نیست اما برای کمک به بودجه سازمان و تامین بخشی از هزینه‌های مجموعه‌های تحقیقاتی، گل و گیاه و گونه‌های خاص نیز در این محل تولید و به مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان عرضه می‌شود.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان تصریح کرد:گونه‌های گیاهی تولید شده در این مرکز تحقیقاتی یا معمولا توسط بخش خصوصی تولید نمی‌شود یا تولیدات آنها پاسخگوی نیاز مناطق شهرداری نیست.

حق شناس خاطرنشان کرد: چمن‌ تولیدی این ایستگاه در حال جایگزین شدن با چمن‌های دارای نیاز آبی بالا مناطق پانزده‌گانه شهرداری است و ۱۲ هکتار وسعت مجموعه‌ محمودآباد به تولید چمن مقام به کم آبی اختصاص دارد.

وی گفت: همچنین در ایستگاه تحقیقاتی تولید گل و گیاه «جروکان» با حدود پنج هکتار مساحت، گونه‌های فصلی که بخش خصوصی آنها را تولید نمی‌کند، تولید و به مناطق شهرداری عرضه می‌شود.

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان اضافه کرد: تأمیـن نهال، درخت، درختچه و پرچیـــن بر عهده واحد تولیدات گیاهی این سازمان است که پس از درخواست و ثبت نهاده‌های مورد نیاز مناطق شهرداری اعم از درخت، درختچه یا چمن، به این درخواست‌ها از طریق سامانه فرایند کسب و کار پاسخ داده می‌شود.

 مجموعه «محمودآباد» اصفهان از سال ۱۳۷۲ بعنوان مزرعه تولید خزانه و نهال درختان زینتی افتتاح شد و از سال ۱۳۷۸ بعنوان ایستگاه تحقیقاتی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وسعت این مجموعه حدود ۱۲ هکتار است که حدود ۱۰ هکتار آن جزو عرصه‌های مفید و زراعی محسوب می‌شود.


برچسب ها: اصفهان ، تولید ، چمن ، مقاوم ، کم آبی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.