معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: چهارمین دوره مسابقه بین المللی نقاشی «پوپک» در اصفهان آغاز شد.

معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان در آیین افتتاحیه و رونمایی از پوستر چهارمین دوره مسابقه بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان «پوپک» در کتابخانه مرکزی اصفهان گفت: هدف این دوره از جشنواره آشنایی کودکان با میراث ناملموس اصفهان از جمله داستان‌ها، روایت های محلی، اسطوره ها و تاریخ شنیداری شهر اصفهان است.

میثم بکتاشیان  با بیان اینکه برگزاری این جشنواره فرصت مناسبی برای بهره‌مندی مدیران شهری از دیدگاه های کودکان و نوجوانان است، افزود: همچنین در قالب این جشنواره والدین از دیدگاه تحلیلی و خلاقانه کودکان در لالایی ها، داستان ها و روایت‌های کودکانه آگاه می شوند.

بکتاشیان افزود: آثار ارسالی به این دوره از جشنواره در چهار گروه سنی چهار تا ۶ سال، هفت تا ۹ سال، ۱۰ تا سیزده سال و چهارده تا هجده سال بر مبنای خلاقیت، تفکر انتقادی، عنصر تخیل و تکنیک‌های هوش مصنوعی داوری خواهد شد.

وی گفت: در جشنواره امسال آثار منتخب کودکان و نوجوانان در کتابچه ای تحلیلی به چاپ خواهد رسید که منبع خوبی برای استفاده مدیران شهری و برنامه ریزی های آنها خواهد بود.

بکتاشیان افزود: با هدف تسهیل دسترسی همه کودکان به برنامه های این جشنواره برنامه ای با عنوان «اتوبوس پوپک» طراحی شده است که به تمام مناطق پانزده‌گانه شهرداری اصفهان به‌ویژه محلات کم برخوردار سفر می‌کند.

معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان اضافه کرد: سال گذشته بیش از ۹ هزار نفر از ۲۸ کشور در سومین دوره این جشنواره شرکت کردند که نمود اهمیت و جایگاه ملی و جهانی این رویداد است.

به گفته وی اختتامیه این جشنواره همانند سال گذشته در هفته بزرگداشت اصفهان (هفته دوم اردیبهشت ۱۴۰۴) برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی شهردار و رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان نیز در این مراسم گفت: برنامه های بهتر و اعتبارات بیشتر برای ارتقای خلاقیت کودکان و تقویت مهارت‌های آنها در مسیر حل مسائل اجتماعی در اهداف مدیریت شهری ترسیم شده است.

‌کمال حیدری افزود: هدف ما این است از دریچه دنیای لطیف و شاد کودکانه ارتباط و تبادل فرهنگ بین اقوام، شهرها و کشورهای مختلف را ارتقا دهیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این آیین گفت: گردشگری و فناوری؛ چشم اندازهایی است که اهداف مدیریت شهری اصفهان بر مبنای آنها برنامه ریزی شده است.

علی صالحی افزود: بنابراین سیاست گذاری فرهنگی و اجتماعی شهر اصفهان نیز تمرکز بر طراحی و اجرای رویدادهای جذاب برای مخاطبان خاص از جمله همه اعضای خانواده (کودکان تا سالمندان) است.

وی گفت: رویدادهایی مانند پوپک، هندستان، جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان، شهر رویاها و باشگاه نوجوان با همین هدف برنامه ریزی شده تا اصفهان را با زبان هنر به جهان معرفی کند و به جذب گردشگران داخلی و خارجی منتهی شود.

تجلیل از برترین های نقاشی، مجسمه سازی و جایزه صلح ژاپن نیز از دیگر برنامه های این مراسم بود.

موضوع دوره نخست جشنواره پوپک «شهر من، شهر زندگی»، دوره دوم «شغل‌های شهر من» و دوره سوم «جاهای دیدنی شهر من» بوده است.

در چهارمین دوره که هم‌ اکنون در حال برگزاری است، موضوع جشنواره با تاکید اساتید روانشناس و متخصص حوزه کودکان به «داستان‌های شهر من» تغییر کرده است.

علاقه‌مندان به این رویداد می‌توانند از طریق سایت رسمی جشنواره برای ثبت‌نام اقدام کنند.

پوپک نام دیگر هدهد یا شانه‌به‌سر است که در ادبیات، داستان‌ها و تاریخ جهان به‌ویژه در ایران جایگاه ویژه‌ای دارد و کودکان با همذات‌پنداری با این پرنده می‌توانند احساس تعلق به خانه و کاشانه خود را در نقاشی‌ بروز دهند.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.