حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل در نشست فعالان فرهنگی حوزه علمیه خواهران همدان که به مناسبت بزرگداشت مراسم بانو مرضیه حدیدچی (بانو دباغ) امروز در سالن شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در قم برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: در روایتی از امیرالمومنین علی (ع) در مورد بعثت داریم که یکی از کارهای خوب پیامبر برانگیختن همه چیزهایی بود که مخفی و پوشیده بود و چنان که ایشان در ۲۷ ماه رجب مبعوث شد برای همه ما نیز این امر وجود دارد تا سرمایهها و ظرفیتهایی که مغفول مانده برانگیخته شود.
مدیر حوزههای علمیه خواهران بیان کرد: خداوند به امام خمینی (ره) در قرن چهارده و پانزدهم توفیق داد نگاه جاهلانه به زن را از بین ببرد؛ چرا که تصویری که از زن ارائه شده بود و هویتی که زن داشت در قبل از انقلاب چیزی از دوران جاهلیت کم نداشت؛ تبدیل به یک کالای صرف شده بود.
وی با تأکید بر نگاه امام خمینی (ره) که برگرفته از از تعالیم پیامبر بود، عنوان کرد: امام خمینی (ره) به زنان هویتی دوباره بخشید و یکی از دانشآموختگان این مکتب، بانو دباغ بود که یکی از مریدین مرحوم امام است که در دفاع از رهبر و ولی زمانه خویش از هیچ کوششی مضایقه نکرد.
فاضل ادامه داد: ایشان با تحمل شکنجهها و مقاومت در برابر اذیت و آزار صبیه خود، ولایتمداری خود را اثبات کردند و تا زنده بودند شاگرد مکتب امام خمینی (ره) ماندند.
وی با اشاره به اتفاقات اخیر منطقه مطرح کرد: امروز مادرانی وجود دارند که برای اسلام با جان و دل مقاومت میکنند و ۶ فرزند خود را در راه ماندگاری اسلام میدهند و حتی خود نیز آرزوی شهادت میکنند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با اشاره به بحث انبعاث، بیان کرد: از این موقعیت نباید غفلت کرد و بانو دباغ تنها حفظ و حراست از امام خمینی (ره) را بر عهده نداشت و فرد فرهنگی بود که در ابلاغ پیام انقلاب و اسلام به سردمداران کفر همپای یک مرد عمل کرد.
وی، بانو دباغ را نماد یک زن مسلمان دانست و افزود: ایشان دوش به دوش مردان در ابلاغ رسالت و پیام انقلاب پیش رفت و این نتیجه مهندسی خوب امام خمینی (ره) بود.
فاضل به بُعد خدمت به اسلامِ بانو دباغ اشاره کرد و گفت: ایشان روزی در کسوت مبلغ و روزی در کسوت راننده، موحدانه عمل کرد و فرمانده سپاه، فعال فرهنگی، نمایندگی مجلس برایش فرقی نداشت و جدای از خستگیناپذیر بودن، بعد موحد بودن در ایشان بسیار پررنگ است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران در بخش پایانی سخنان خود بیان کرد: بزرگان همدان مثل ملا حسینقلی همدانی، مرحوم شیخ محمد بهاری، ملاعلی معصومی و... جریان معارفی و اخلاقی حوزه را راهبری کردند و جای شکر دارد که آسمان این استان به این ستارگان زیبنده است.
منبع:تسنیم