امیر اشتری گفت: امسال ۸۲ میلیارد ریال اعتبار برای بخش ورزشی مدیریت شهری کرج اختصاص یافته که نمیتوان در امر توسعه ورزش به خوبی گام برداشت.
وی با بیان اینکه در برههای از زمان تصمیم گرفته شد که مجموعههای فرهنگی ورزشی کرج به بخش خصوصی واگذار شود، افزود:در این زمینه با سازمان بازرسی مشورت شد که این روش با قوانین موجود مغایرت داشت.
اشتری بیان کرد: رایزنیهایی با شورای شهر در خصوص چاره جویی برای توسعه ورزش مدیریت شهری شده که باید در چارچوب خاصی بتوان امور را پیش برد؛ نباید مجموعههای ورزشی مدیریت شهری حراج شود و باید در امر برون سپاری هم راهکار مناسبی اتخاذ کرد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج گفت: اگر پنج سال ورزش محلات کرج برگزار نشد بخشی به علت کرونا و بخشی متاثر از کمبود بودجه بوده است.
وی بیان کرد: مدیریت شهری کرج برای تیم داری به مصوبه شورای شهر نیاز دارد، نگاه شورای شهر کرج به توسعه ورزشهای همگانی است؛ هر چند فوتبال پر هزینه است، اما تیم داری در بخش تنیس روی میز برای شهرداری کرج افتخار آفرین بوده است.
اشتری ادامه داد: مدیریت شهری کرج در عین حال به کمک هیاتهای ورزشی استان البرز رفته و دربیشتر رویدادهای ورزشی استان نقش آفرینی کرده است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کرج گفت: به تیمهای ورزشی استان البرز اعم از توپی، رزمی و سایر ورزشها کمک شده است که از کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر کرج تشکر میکنیم.
وی بیان کرد: ورزش محلههای کرج پس از چند سال توقف، امسال دوباره احیا و برگزار شد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و ورزش شهرداری کرج با اشاره به اینکه ارائه خدمات ورزشی از وظایف این مجموعه است، گفت: حوزه ورزش مدیریت شهری میتواند مستقل و حداقل یک معاونت مستقل در شهرداری کرج داشته باشد.
اشتری یادآور شد: ورزشهای همگانی باید ارزان و در دسترس باشد و رویکردهایی که در گذشته بوده ورزش را مقداری گران کرده است؛ اصلاح رویکردها در حوزه ورزش محله محوری در دستور کار است.
منبع ایرنا