![حکم رئیس اسبق جمعیت هلال احمر به اتهام اختلاس تایید شد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330104_431.jpg)
سرهنگ حسین حسنوندی گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت کابلهای برق در مناطق مختلف شهر نظرآباد با یک شیوه مشابه، بلافاصله اقدامات پلیسی برای شناسایی سارق یا سارقان احتمالی آغازشد.
این مقام انتظامی ادامه داد: مأموران پلیس آگاهی شهرستان با انجام اقدامات اطلاعاتی هدفمند، سرانجام موفق به شناسایی یک سارق حرفهای در این زمینه شدند.
وی با اشاره به هماهنگی ماموران با دستگاه قضائی و دستگیری سارق در یک عملیات موفق پلیسی، خاطرنشان کرد: متهم در تحقیقات تکمیلی به ۷ فقره سرقت کابل برق در سطح شهرستان معترف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد با تأکید بر توجه جدی شهروندان به هشدارهای پلیسی و تعامل روز افزون با پلیس، به منظور پیشگیری از وقوع چنین سرقتهایی در سطح جامعه، افزود: متهم دستگیر شده دراین عملیات، پس از تشکیل پرونده مقدماتی، برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.