رئیس موسسه آموزش عالی زند شیراز در این مراسم گفت: کنفرانسهای علمی که در سطح ملی و بین المللی برگزار میشوند، فرصت گرانبهایی برای به اشتراک گذاری داشتههای علمی و تجارب پژوهشی است.
سید ابراهیم حسینی حضور در جمع اساتید، چهرههای فاخر علمی و دانشجویان را فرصتی گرانبها توصیف کرد و افزود: موسسه آموزش عالی زند شیراز همواره توجه ویژهای بر رویدادهای علمی داشته و برگزاری این همایشها در رشتههای مختلف نقش موثری در ارتقا سطح دانش محققان دارد.
ریاست موسسه آموزش عالی زند شیراز به دانشجویان و محققان پیشنهاد کرد از این سمینارهای علمی بیشترین بهره را برده و بر سطح غنای دانش خود بیفزایند.
حسینی کنفرانسهای علمی را فرصتی برای به روز آوری داشتهها و معلومات اساتید معرفی کرد و بیان داشت: در این مجامع علمی جدیدترین مباحث پژوهشی توسط محققان و برحستهترین اساتید دانشکاهی ارایه میشود.
این مقام عالی پژوهشی در بخش پایانی سخنانش از تمامی مراکز علمی، اساتید، دست اندرکاران و حامیان برگزاری این همایش قدردانی کرد و خواستار تلاش روز افزون در راستای ارتقا سطح علمی دانشجویان شد.
دبیر علمی کنفرانس و عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی زند شیراز نیز در این مراسم گفت: موسسه آموزش عالی زند توان برگزاری این کنفرانس را داشت و با برپایی آن باعث تقویت روحیه اعضای هیئت علمی شد.
حمید محمودآبادی با اشاره به اینکه در انتخاب موضوع کنفرانس بحثها و چالشهای زیادی صورت گرفت و افزود: در نهایت با توجه به بحرانهای کسب و کار و بنگاههای اقتصادی به سراغ دیدگاههای نوین رفتیم تا بتواند بخشی از این چالشها را احصا کند.
او ادامه داد: موسسه آموزش عالی زند اگرچه واحدی نوپا است، اما توانمندی برگزاری سیمنارهای بین المللی را نیز دارد.
محمودآبادی با اشاره به برگزاری این همایشها نیاز به مجوزهای زیادی دارد، خاطرنشان کرد: در مجموع ۱۱۰ مقاله در رشته حسابداری به این کنفرانس ارسال شد که ۸۰ مقاله براساس امتیاز بندیهای علمی کیفیت لازم جهت داوری را داشت.
دبیر علمی کنفرانس و عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی زند شیراز افزود: پذیرش مقالات در ۴ دسته ارائه شفاهی، غیرحضوری، به صورت پوستر و عدم پذیرش انجام شد و در نهایت ۲۰ مقاله برای پذیرش انتخاب شدند که از این تعداد ۵ فهرست مقاله به صورت شفاهی در این کنفرانس ارائه شد.
دبیر علمی کنفرانس و عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی زند شیراز نیز دراین مراسم گفت: کنفرانس ملی دیدگاههای نوین در مدیریت و حسابداری بر دو اصل دیدگاه نوین و تحول سازمانی برپا شد.
رحیم استوار با اشاره به اینکه ۱۴۰مقاله در حیطه مدیریت به دبیرخانه این کنفرانس ملی ارسال شد، افزود: از این تعداد ۱۰۰مقاله پذیرفته شد که ۲۵ مقاله به صورت ارائه شفاهی و بقیه به صورت پوستر ارائه شدند.
او با اشاره به سرفصلهای دیدگاههای نوین مدیریت در اواخر قرن بیستم و اویل قرن بیست و یکم، عنوان کرد: تحول نیروی کار، آموزش و سطح سواد، کسب و کار و تجارت الکترونیک، مدیریت کیفیت و مشتری مداری، مدیریت دانش و سازمانهای یاد گیرنده با بحث عمده سرمایه فکری و مهاجرت، فضای کار معنوی، اخلاقیات و اخلاق حرفه ای، مسئولیت اجتماعی سازمانها، آی تی و هوش مصنوعی که باعث تحولات بسیاری شده است از جمله چالشها و دیدگاههای نوین در بحث مدیریت است.
استوار با بیان اینکه در تحول سازمانی یک اصل وجود دارد که «همه چیز در تغییر است جز تغییر»، تصریح کرد: اگر این اصل در دیدگاه، دانش، سازماندهی، برنامه ریزی، انگیزشی، کنترل و ... پذیرفته شود؛ هر وقت چالشهای بزرگی متوجه جامعه سازمانی شود تحول و تغییرات بزرگی صورت میگیرد.
دبیر علمی کنفرانس و عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی زند شیراز یادآور شد: امیدواریم این کنفرانس نقطه شروع مناسبی در دانشگاه عالی زند باشد چرا که برنامههای بلند مدت خوبی توسط مدیریت موسسه تدارک دیده شده است.
نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در موسسه آموزش عالی زند شیراز نیز در این مراسم گفت: برگزاری کنفرانسهای علمی در مراکز آموزش عالی یکی از نمادهای رشد و توسعه و تعالی علم تلقی میشود و رئیس موسسه آموزش عالی زند شیراز حتما این موضوع را در دستور کار قرار داده است تا به صورت سالانه بسته به امکانات یک یا دو کنفرانس علمی در این موسسه برگزار شود.
رحمت اله مرزوقی با اشاره به شناخت وسیعی که از حوزه آموزش عالی کشور دارد، افزود: شاید موسسه آموزش عالی زند از معدود نهادهای آموزش عالی است که توان برگزاری کنفرانسهای علمی را دارد و بقیه موسسات چنین امکان و ظرفیتی در آنها فراهم نیست.
او با بیان اینکه این کنفرانسها سبب میشود تا سرمایههای علمی و خرد علمی به اشتراک گذاشته شود، تصریح کرد: این کنفرانسهای کارکردهای آموزشی، پژوهشی، علمی، فرهنگی دارد و دانشجویان شرکت کننده دراین کنفرانسها میتوانند از تجربیات اساتید فرهیخته نهایت بهره را ببرند.
مرزوقی به مسئله هوش مصنوعی که دنیا را متحول کرده است اشاره کرد و گفت: امروز اگر دادههایی در اختیار هوش مصنوعی قرار بگبرد نسبت مصارف و منابع یک موسسه را به راحتی مشخص میکند؛ بنابراین شاید بشود کنفرانس بعدی را به صورت خاص در خصوص کاربردها، چالشها، تهدیدها و فرصتهایی که هوش مصنوعی میتواند در عرصه مدیریت و حسابداری ایجاد کند، برگزار کرد.
او از بنیانگذاران موسسه آموزش عالی زند شیراز در طول این سالها قدردانی کرد و افزود: موسسه آموزش عالی زند شیراز در مسیر دانشگاه شدن حرکت میکند و یکی از آرزوهای ما این است که این موسسسه در ۲۰ سالگی تبدیل به دانشگاه شود.
تدارک برای برگزاری همایش عمران به صورت بین المللی در اسفندماه
معاون پژوهشی موسسه آموزش عالی زند شیراز نیز در این مراسم گفت: در ۱۹ سال گذشته همایشها به صورت سالیانه یا دوسالی یکبار برگزار میشدند، اما در سالهای اخیر موسسه آموزش عالی زند شیراز دو همایش ملی در سال برگزار میکند و به دنبال برگزاری بین المللی همایشها هستیم.
شیوا صدیقی از تدارک برگزاری همایش عمران به میزبانی موسسه آموزش عالی زند و به صورت بین المللی در اسفندماه خبرداد و اظهارداشت: این همایشها با همدلی همه دست اندرکاران مرکز به خصوص ریاست موسسه آموزش عالی زند، اعضای هیئت موسس، رئیس هیئت موسس، دبیران علمی، دبیران اجرایی و کلیه دبیران و اساتید دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.
او ادامه داد: از یک و سال و نیم قبل پروسه برگزاری همایش مدیریت و حسابداری آغاز و مجوزها گرفته شد؛ این همایش ۴ حامی مالی داشت و در هر مرحله پیشرفتهای حاصل در حوزه پژوهش دیده میشود.
معاون پژوهشی موسسه آموزش عالی زند شیراز از مدیران و کارشناسان پژوهش که پای به پای اساتید و دبیران فعالیت شبانه روزی داشتند قدردانی کرد.
صدیقی گفت: بیش از ۲۵۰ مقاله مدیریت و حسابداری به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که از این تعداد با داوری سختگیرانهای که دبیران علمی داشتند حدود ۱۵۰تا ۱۶۰ مقاله به صورت شفاهی، پوستری و مجازی ارائه شد که ۱۵ تا ۱۶ مقاله به صورت شفاهی ارائه شدند.
معاون پژوهشی موسسه آموزش عالی زند شیراز در پایان گفت: امیدواریم در این رویداد بزرگ علمی گام کوچکی در جهت رویکردهای نوین برداشته شود.
در اینمراسم از بنیان گذار و اولین رئیس مرکز آموزش عالی زند شیراز زنده یاد دکتر محمد علی سوخکیان تقدیر به عمل آمد.