محمدعلی کمالی سروستانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار حدود ۶۲ درصد از هزینههای تولید، مربوط به مصرف دان و جوجه یکروزه است که جوجه یکروزه سهم ۱۲ درصدی از هزینههای تولید را به خود اختصاص میدهد. هرچند در شرایط کنونی بیش از ۱۶ تا ۱۷ درصد از هزینههای تولید را جوجه یکروزه به خود اختصاص میدهد.
به گفته او، در حال حاضر تامین جوجه یکروزه بر بازار و قیمت تاثیر گذار است که امیدواریم با افزایش تولید جوجه بتوانیم به قیمت منطقی و قابل قبول در بازار برسیم.
کمالی سروستانی ادامه داد: قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه با کیفیت ۳۰ تا ۳۴ هزار تومان است، هرچند با قیمت بالاتر از این میزان به فروش میرسد که این مصداق گران فروشی است.
مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به راهکار تعدیل قیمت جوجه یکروزه افزود: با توجه به نوسانات قیمت جوجه یکروزه و اثر آن در قیمت تمام شده تولید، تفاهم نامه ای با انجمن جوجه یکروزه در راستای تعدیل قیمت جوجه منعقد شده که براین اساس در آبان ماه ۱۴ میلیون قطعه جوجه با نرخ ۲۴ هزارتومان در اختیار مرغداران قرار میگیرد. اگر بدنبال پایداری تولید مرغ هستیم، از این رو قیمت مرغ باید قابل قبول باشد تا تداوم تولید در معرض خطر قرار نگیرد.