معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر گفت: پس از تخلیه کشتی ۳۰ هزار تنی برنج هندی، کشتی حامل ۲۶ هزار تن گندم وارداتی در بندر پهلو خواهد گرفت و تخلیه می‌شود.

علی باستین شامگاه جمعه در بازدید از عملیات تخلیه کشتی حامل برنج تنظیم بازار و انبارهای ذخیره‌سازی چغادک اظهار کرد: در راستای رونق‌افزایی به بندر بوشهر و تبدیل بوشهر به قطب ذخیره‌سازی کالاهای اساسی در منطقه، پیگیری مستمری انجام شد تا کشتی حامل اینگونه اقلام کالای اساسی به بندر بوشهر هدایت شوند.

وی با اشاره به تخلیه کشتی حامل برنج هندی در اسکله بندر بوشهر گفت: هم اکنون عملیات تخلیه و ذخیره‌سازی 30 هزار تن برنج هندی در اسکله بندر بوشهر در حال انجام است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر توسعه زیرساخت‌های ذخیره‌سازی کالاهای اساسی را در اولویت‌های ضروری استان دانست و بیان کرد: پس از تخلیه کشتی 30 هزار تنی برنج هندی، کشتی حامل 26 هزار تن گندم وارداتی در بندر پهلو خواهد گرفت و تخلیه می‌شود.

در این بازدید که رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، مدیرکل بازرگانی خارجی شرکت خدمات بازرگانی دولتی ایران و مدیران کل بنادر و دریانوردی، جهاد کشاورزی و غله استان نیز حضور داشتند، ظرفیت انبارهای اداره کل غله مورد بازدید قرار گرفت و نحوه تأمین مالی احداث سیلوها و انبارهای جدید بررسی شد.

علی باستین با اشاره به این نکته که سرمایه‌گذاری کلانی برای توسعه ظرفیت‌های بندری انجام شده است خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های انباری استان به موازات توسعه زیرساخت بندری رشد نکرده و لازم است هرچه سریعتر و با استفاده از منابع ملی و استانی، سیلوها، انبارها و سردخانه‌های جدید ساخته شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.